2777
2789
عنوان

برادر شدهر دهن لقم...نظر شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب برادرشوهرت این کارش درست بوده چون کارهای منفی وبدبایدگزارش بشه تا جلو اون رفته بشه. شما بایداز ا ...

الان مثلا چون گزارش کرده به مادر شوهرم ما نمیرم دیگه؟و جلوشو میگیره؟از قضا تنها کسی که نمیتونه جلو منو براکاری بگیره خود شخص مادر شوهره😐😂😂

من چون دوس ندارم شوهرم زیاد بره برا جلوگیری از زیاد رفتنش گفتم یکی دو هفته یبار با من برو اینطوری &n ...

ولی من کاری کردم شوهرم سالی دو سه بار اونم با بابای خودم میکشه😂😂😂

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
ولی من کاری کردم شوهرم سالی دو سه بار اونم با بابای خودم میکشه😂😂😂

پیش بابای من خیلی خجالت میکشه اصلا حاضر نیس جلو اون بکشه دوست هم ندارم زیاد بره بخاطر همین با خودم میبرم میارمش😂

ولی خدایی نکش قلیون ضررش برا خانوما بیشتره حجم ریه خانوما کمتره زودترم آسیب میبینن.منم خیلی بهش گفتم نکشه دیگه خودش میدونه. اونم تو جمع خانوادگی اگه قلیون باشه میکشه حالا یا با پدر من یا برادرای خودش😤.

قرار نیست بخاطر اون خودت رو داغون کنی

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
الان مثلا چون گزارش کرده به مادر شوهرم ما نمیرم دیگه؟و جلوشو میگیره؟از قضا تنها کسی که نمیتونه جلو م ...

البته کسی نمی تونه جلو کسی را بگیره نهی کردن از چیزهای منفی اگر از طرف دشمنت هم باشه بپذیر البته بدان شایدمادرشوهرهایی زیادی باشن که دوست ودلسوز عروس هستن.

پیش بابای من خیلی خجالت میکشه اصلا حاضر نیس جلو اون بکشه دوست هم ندارم زیاد بره بخاطر همین با خودم م ...

نکن خواهرم به نظر من اصلا در شان یه خانوم نیست قلیون.پدر خودم قبلا خیلی میکشید ولی الان دیگه فقط تابستون تو حیاط حق داره بکشه چون مامانم میگه خونه دود میشه تازه سفید کردیم