2777
2789
عنوان

مردایی که می دونن زنشون از رندگی ناراضیه ولی کار خاصی نمی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 94 پست
من یه روایت خوندم از وظایف مرد تهیه خانه ای بزرگ جهت آسایش همسر و فرزندانش است .همین که شما رو بابت ...

شوهر من قبول نداره می گه زن و مرد باید کار کنن پول در بیارن ولی کار خونه فقط با زنه ! 

به چه زبونی بگیرمش ! خسته شدم دیگه ! زبونش فقط پوله ! بابام 500 میلیون بده برام خونه بخره ! یا کمک ک ...

بسم الله...

این دیگه چه جور مردیه

بابای شما براتون خونه بخره ؟

یعنی چی؟

چقدر پرتوقعه....

چند سالشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بسم الله... این دیگه چه جور مردیه بابای شما براتون خونه بخره ؟ یعنی چی؟ چقدر پرتوقعه.... چند سا ...

34 سالشه ! از اول عین زنا بزرگ شده ! تقریبا خرج درست و حسابی برای من نکردن ! فقط متوقع بودن بعدا فهمیدم فقط می خواد بکنه ولی من تو عقد و عروسی اصلا حالیم نبود !!!! دو تا کت و شلوار می خواست جهاز رو خودش تک تک انتخاب می کرد که بخرن! وقتی بچه دار شدیم گفتم خونه کوچیمه گفت مادربزرگت که خونه داره یه واحدشم بده به ما بابام نذاشت و همه چیزو خراب کرد ! شاید اگر رفته بودیم تا الان خونمون رو هم خریده بودیم من از پدر و مادر هم شانس نیاوردم 

شوهر من قبول نداره می گه زن و مرد باید کار کنن پول در بیارن ولی کار خونه فقط با زنه ! 

تقصیرشون نیست اینجور بار اوردنشون تقصیر فرهنگ و نوع تربیت مردای جامعه امونه که میگه زن اگه ملکه هم باشه جنس دوم به حساب میاد و مرد جنس برتر .

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
تقصیرشون نیست اینجور بار اوردنشون تقصیر فرهنگ و نوع تربیت مردای جامعه امونه که میگه زن اگه ملکه هم ب ...

دقیقا باباش از روز اول می گفت تو خانواده ما زن زیاد نمی خوابه باید کار کنه !!! من اصلا شوکه شدم ولی چون کارمند بودم برام مهم نبود ولی با بچه منو مجبور کردن برم کار کنم

قهر کنید برین خونه پدرتون بگین تا موقعی که نری خونه نخری برنمیگردم. مشکل شما این هست که از اول اختیار همه چی رو دادین دست شوی مبارک

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
قهر کنید برین خونه پدرتون بگین تا موقعی که نری خونه نخری برنمیگردم. مشکل شما این هست که از اول اختیا ...

قهر کردم رفتم فایده نداشت عزیزم ! هی بچه مو می گشیدن می بردن می یاوردن بعد رفتن تو فامیلم گفتن این شلخته اس الکی می گه خونم کوچیمه جوری آبرومو بردن که همه حرفمو میزدن از تو حمومم و کمدام من چون کارمندم هفته ای یکبار می رسم کمدامو مرتب کنم خب کمد بچه به هم می ریزه دیگه ولی خیلی وسواسم و تمیز و دستپختم عالیه ! ولی مادرشوهرم افتضاح کثیفه هر چی خودش داشت به من نسبتت داد کاری کرد نتونم قهر کنم 

خیلی سخته والا مال ما که مسؤلیت سرش میشه هم دردی ازمون دوا نمیکنه،تواین اوضاع واحوال مملکت هرچی میدوه فقط درجا میزنیم،وای به حال اونایی که مسؤلیتم حالیش نیس،خدا خودش به دادمون برسه،بخدا افسرده شدیم،من صبورترین زن بودم تو تمام فامیل،ولی کم اوردم.

قهر کنید برین خونه پدرتون بگین تا موقعی که نری خونه نخری برنمیگردم. مشکل شما این هست که از اول اختیا ...

ازش می ترسیدم دعوا ره می نداخت کتکم می زد از خونه می نداخت منو بیرون روزی هزار بار می گفت طلاقت می دم خیلی ازش می ترسیدم همیشه 

خیلی سخته والا مال ما که مسؤلیت سرش میشه هم دردی ازمون دوا نمیکنه،تواین اوضاع واحوال مملکت هرچی میدو ...

اگر شاغل باشی و بچه داشته باشی و مادرتم واسه کمک کردن برات قیافه بگیره از شوهرتم کتک بخوری و عین سگ ازش بترسی و همه چیزو ازش مخفی کنی و دائم بهش دروغ بگی تازه می فهمی صبر یعنی چی ! 

قهر کردم رفتم فایده نداشت عزیزم ! هی بچه مو می گشیدن می بردن می یاوردن بعد رفتن تو فامیلم گفتن این ش ...

خب توی خونه باشید اما باهاش حرف نزنید معمولا زنها حرفشون رو به کرسی می نشونند. اینقدر جیغ و داد میکنند تا مردها تسلیم بشن. یه هفته همت کنید و اینقدر سرش غر بزنید تا کلافه بشه. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
خب توی خونه باشید اما باهاش حرف نزنید معمولا زنها حرفشون رو به کرسی می نشونند. اینقدر جیغ و داد میکن ...

مادرش بهش یاد داده من هر چی غر بزنم فقط لبخند می زنه و هیچی نمی گه ! یا بحثو عوض میکنه ! قبلا دعوا می کرد داد می زد الان عین سنگ شده ! هیچی نمی گه انگار من وجود ندارم ! 

مادرش بهش یاد داده من هر چی غر بزنم فقط لبخند می زنه و هیچی نمی گه ! یا بحثو عوض میکنه ! قبلا دعوا م ...

خب شما هم سنگ شو. من باشم به همچین مردی غذا هم نمیدم. البته اگر نریزن سرم بگن زندگی دیگران رو خراب میکنی. دقیقا بخش زیادی از مشکلات شما زندگی با خانواده همسرتون هست چون دیگه مجبورید به شیوه اونها زندگی کنید. پیش مشاور رفتین؟

خب شما هم سنگ شو. من باشم به همچین مردی غذا هم نمیدم. البته اگر نریزن سرم بگن زندگی دیگران رو خراب م ...

می گه غذا نپز باورت می شه!!!! همه اینا رو دقیق بهش یاد داده ننش ! بعد هیچ جایی نمی رم با خانوادش پامم خونه مادرش نمی ذارم هیچ مشکلی نداره با کارهای من ! یعنی از روزی که گفتم بریم اصلا دیگه به من کاری نداره که نره !!! خخخ 

می گه غذا نپز باورت می شه!!!! همه اینا رو دقیق بهش یاد داده ننش ! بعد هیچ جایی نمی رم با خانوادش پام ...

مشاور رفتین؟؟