2777
2789
عنوان

مردایی که می دونن زنشون از رندگی ناراضیه ولی کار خاصی نمی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 94 پست
خب شما هم سنگ شو. من باشم به همچین مردی غذا هم نمیدم. البته اگر نریزن سرم بگن زندگی دیگران رو خراب م ...

آره تا حالا دو تا عروس طلاق دادن چون به شیوه اونا نبودن من خیلی صبوری کردم البته من میخواستم قبل از بچه جدا بشم بابام نذاشت !!! وگرنه منم رفته بودم تحملشون خیلی سخته 

مشاور رفتین؟؟ 

فقط بهم گفت همون کاری رو بکن که خودش می گنه ! من ارتباطمو با خانوادشو فامیلش قطع کردم الان یه کمی خانوادش ترسیدن ! و خودشونو جمع کردن ! در مورد خونه هم به مشاور گفتم ولی چیز دقیقی بهم نگفت فقط گفت با حرف زدن آروم قانعش کن ولی شوهرم من به هیچ روشی قانع نمی شه ! هیچی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر شاغل باشی و بچه داشته باشی و مادرتم واسه کمک کردن برات قیافه بگیره از شوهرتم کتک بخوری و عین سگ ...

ای وای عزیزم،حالا میخاستم بگم خوشبحالت حداقل تو شاغلی دستت توجیب خودته.اما اعتراف میکنم شما خیلی صبورین، من دیگه فقط مشکل مادی دارم،کتک وفحش هنوز نخوردم، خدا کمکت کنه خواهرم،بهتره بشینن بابزرگترا یه حلی براش پیدا کنید.

فقط بهم گفت همون کاری رو بکن که خودش می گنه ! من ارتباطمو با خانوادشو فامیلش قطع کردم الان یه کمی خا ...

پس دو نصفش کنید.   خب باید اینقدر هی بگین و بگین تا کلافه بشه. یا یه چند تا دعوای حسابی با خانواده ش راه بندازین که خانواده ش بگن از اینجا برین. آخه این چه مسخره بازیه طرف ازدواج میکنه بعد هنوز ور دل مادرشه. ما خودمون خونه قدیمیمون بزرگ بود هر چی فامیل گفتن بذارید پسرتون با خودتون زندگی کنه گفتیم ابدا باید زندگیش کامل جدا باشه. الان هم که خونه شون از ما خیلی دوره. یکیش هم که کلا رفت یه استان دیگه. یه تعطیلاتی همدیگر رو می بینیم. 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
ای وای عزیزم،حالا میخاستم بگم خوشبحالت حداقل تو شاغلی دستت توجیب خودته.اما اعتراف میکنم شما خیلی صبو ...

قهر کردم رفتیم نشستیم هیچ فایده ای نکرد گفت من خونه نمی گیرم می رم عدم تمگین می گیرم مامور اجرای احکام بیاد ببینه من یه خونه مستقل براش درست کردم و حکم می ده که باید برگرده همینم هست ! من محکوم بودم ! چون حق مسکن هم ندارم ! آره شاغلم ولی حیف پول به چه درد می خوره ؟ می گم خونه رهن کن من اجاره می دم انگار با دیوار حرف می زنم 

وای چه چیزا واقعا هستند اینجور مردا .من خونم کوچیک بیود بچم به دنیا اومد سریع عوضش کردم اصلا دق میکردم خونه بدون حیااط شوهرمم راضی نبود خجالت میکشید مهمون میومد جا نمیشدند.من سیسمونی گرفتم جا نداشتم وسایلای بچمو بزارم منتش کردم گفتم دهنت بازه که بابام سیسمونی بیاره پس یه فکرم به حال جاش بکن

وای چه چیزا واقعا هستند اینجور مردا .من خونم کوچیک بیود بچم به دنیا اومد سریع عوضش کردم اصلا دق میکر ...

آخه سیستم خانواده شوهرم جوریه که مهمون ندارن از اول هم جوری با من برخورد کردن که مهمون نیاد و کاری کردن شوهر من یا همه قطع ارتباط کنه کلا مریضن من آرزومه یه روز خونم بزرگ باشه یه مهمون بیاد خونم شوهر من زرنگی کرد عجیب اتاق خواب ما رو خالی کرد ! گفت بیار سیسمونی بچین تخت من هم جمع شو کم جا بود گذاشت تو پذیراییی زندگی من کابوسه خدا کنه برای کسی پیش نیاد عزیزم 

واقعا که مردایی که همش چشم طمع به اموال زن وخانواده زن دارن خیلی بیشخصیتن

من اصلا نفهمیدم همیچین چیزی وجود داره !!!! واقعا فقط چشمش دنبال پول بابام و من بود و هست

من اصلا نفهمیدم همیچین چیزی وجود داره !!!! واقعا فقط چشمش دنبال پول بابام و من بود و هست

خوب عزیزم اگه بابات داره که ازش بگیر باباست دیگه تو برای راحتی خودت بگیر خونه رو هم بنام خودت بزن اگر واقعا باباداره از حمایتش استفاده کن چه اشکالی داره
واقعا این همه دردو رنج نمی ارزه به این فکر که شوهرم دنبال پول بابامه

خوب عزیزم اگه بابات داره که ازش بگیر باباست دیگه تو برای راحتی خودت بگیر خونه رو هم بنام خودت بزن اگ ...

اونقدری نداره که بشه یه خونه خوب و اینکه اصلا نمی ده ! به دیگران هم اجازه کمک به من رو نداده تا الان ! اصلا اعتقاد داره به داماد نباید رو داد و همین باعث دعوا و قهر شده ! کلا آدم سردیه ! 

شوهر من قبول نداره می گه زن و مرد باید کار کنن پول در بیارن ولی کار خونه فقط با زنه ! 

خدایا چ پرروعه.. بش بگو کس و کار خودت بمیرن

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
زنا و خانواده ها باید زرنگ باشن به جای مهریه و کوفت و زهر مار حق مسکن و حق طلاق و اینا بگیرن که مرد ...

اخ دس رو دلم نذار ک خون.دوسالو خرده ایه ک تو سوئیت خونه مادرشوهرمم.شوهر انقدددد بچه ننس ک راضی نمیشه حتی خوراکمونو جدا کنیم.کنارخونشون دارن برام خونه میسازن 6ماه دیگ بخواد خدا میرم ازینجا.نمیدونم نزدیکی چقد سخته اما ازین شرایطم خییییلی بهتر میشه

اونقدری نداره که بشه یه خونه خوب و اینکه اصلا نمی ده ! به دیگران هم اجازه کمک به من رو نداده تا الان ...

بابات خوب کاری کرده...

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗