2777
2789
عنوان

مردایی که می دونن زنشون از رندگی ناراضیه ولی کار خاصی نمی کنن

| مشاهده متن کامل بحث + 845 بازدید | 94 پست
منم غر میزدم بازم هیچکاری نمیکردم نهایتا از خونه میرفت بیرون یا خونه ننش... حالم ازشون بهم میخوره

خونه ننش نمی ره ! چون این قدر بهش گفتم تواینجایی که خونه ننت بری می ترسه !!! یعنی خودشونم خیلی رعایت می کنن که من دیگه غر نزنم !!! ولی چه فایده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوه پس تقصير مادرست

صد در صد می یاد می شینه به حالت تمسخر می گه کارتون های دی جی کالا رو نگهداشتید اسباب کشی کنید ! یا می گه نمی خواین یه بجه دیگه بیارید !!! هی می گه برید برید ولی قشنگ معلومه فقط زر می زنه !!! کاش این مادرااا هیچ وقت پسراشونو زن ندن !!! 

خونه ننش نمی ره ! چون این قدر بهش گفتم تواینجایی که خونه ننت بری می ترسه !!! یعنی خودشونم خیلی رعایت ...

😅😅😅😅

خونه ب نام شوهرته؟ شوهرم ابله من خونه ب نامش نیست... از پیش مادر شوهرم هم نمیتونیم تکون بخوریم.. بچه ننس همش میره بالا پیش اونا... باورت میشه ب خاطر بی عرضه گیش دو ماه و نیمه قهرم😑😐

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
😅😅😅😅 خونه ب نام شوهرته؟ شوهرم ابله من خونه ب نامش نیست... از پیش مادر شوهرم هم نمیتونیم تکون بخ ...

خونه به نامشه ! باید صبر کنیم دور از جون همگی بمیرن نباشن البته بعد از 120 سال من این قدر سنگدل نیستماااا بالاخره پدر و مادرن حرمت دارن  تا ما بتونیم بریم یه جا راحت زندگی کنیم که اونم سالها رمان می بره دیگه جوون نیستم ! حیف جوونی ما  

خونه به نامشه ! باید صبر کنیم دور از جون همگی بمیرن نباشن تا ما بتونیم بریم یه جا راحت زندگی کنیم که ...

واقعا حیف.. 

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

من یه روایت خوندم از وظایف مرد تهیه خانه ای بزرگ جهت آسایش همسر و فرزندانش است .همین که شما رو بابت خونه اذیت میکنه داره گناه میبره .حیف که این مسائل رو تو تلوزیون نمیگن یا به آگاهی عموم نمیرسونن فقط از حجاب زنان میگن که خرجی براشون نداره

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
50 متر یه خوابه ! با یک بچه خیلی سختم شده 

اره راست میگی خیلی کوچیکه 

با یه بچه سخترم هست

همون به نظرم نمیخواد از پیش مامانش اینا بره

راهی نداره  فقط باید به زبون بگیریش و به هدفت برسی

من یه روایت خوندم از وظایف مرد تهیه خانه ای بزرگ جهت آسایش همسر و فرزندانش است .همین که شما رو بابت ...

زنا و خانواده ها باید زرنگ باشن به جای مهریه و کوفت و زهر مار حق مسکن و حق طلاق و اینا بگیرن که مرد این قدر زنشو آزار نده 

اره راست میگی خیلی کوچیکه  با یه بچه سخترم هست همون به نظرم نمیخواد از پیش مامانش اینا بره ر ...

به چه زبونی بگیرمش ! خسته شدم دیگه ! زبونش فقط پوله ! بابام 500 میلیون بده برام خونه بخره ! یا کمک کنه یا مادربزرگم  و فامیلم بهم خونه بده با کله می یاد !!! دردش فقط پوله عزیزم 

اره راست میگی خیلی کوچیکه  با یه بچه سخترم هست همون به نظرم نمیخواد از پیش مامانش اینا بره ر ...

الانم می گه بذار کس و کارت بمیرن بهت ارث می رسه خونت بزرگ می شه 

صد در صد می یاد می شینه به حالت تمسخر می گه کارتون های دی جی کالا رو نگهداشتید اسباب کشی کنید ! یا م ...

چقد تفاوت داریم ما 

مامانم نذرو نیاز میکنه داداشم اینا کوچ کنن برن 

ولی نمیرن میگه برم براتون تو کرج خونه قولنامه کنم میگن نه 

چون از جیبرما میخورن نمیرن خیلی اذیت میکنن

هر جا تاپیک خرید عید و تکاپوی بهارو دیدن منم تگ کنین خیلی دوسدارم