شوهر من می بینه جام تنگه خونه کوچیکه همه هم بهش می گن ! خودشم جای جم خوردن نداره ! از همه بدتر ! پول هم داره ! قبل از گرونی ها به هر دری زدم خونه بزرگتر بخریم قبول نکرد !!! دعوا تهدید زبون خوش طلاقققققق !!!! قبول نکرد ! الانم تا غر می زنم یه لبخند ملیح می زنه و بحث رو عوض می کنه ! حاضر نیست هیچ کاری بکنه خودمم کارمندم پولمم به هیج دردی نمیخوره !!!!!!! ما یا مادرشوهرم تو یه ساختمونیم از یه طرف نمی خواد از مادرش اینا جدا بشه !!! بعد از 7 سال زندگی واقعا خسته شدم ولی دیگه ریختم تو خودم و تحمل می کتم واقعا برای یه زن سخته یه خونه مرتب و شیک و خوب نداشته باشه !!!! و تو زندگیش از همه چیز ناراضی باشه و شوهر عین خیالشم نباشه
صد در صد می یاد می شینه به حالت تمسخر می گه کارتون های دی جی کالا رو نگهداشتید اسباب کشی کنید ! یا می گه نمی خواین یه بجه دیگه بیارید !!! هی می گه برید برید ولی قشنگ معلومه فقط زر می زنه !!! کاش این مادرااا هیچ وقت پسراشونو زن ندن !!!
خونه ننش نمی ره ! چون این قدر بهش گفتم تواینجایی که خونه ننت بری می ترسه !!! یعنی خودشونم خیلی رعایت ...
😅😅😅😅
خونه ب نام شوهرته؟ شوهرم ابله من خونه ب نامش نیست... از پیش مادر شوهرم هم نمیتونیم تکون بخوریم.. بچه ننس همش میره بالا پیش اونا... باورت میشه ب خاطر بی عرضه گیش دو ماه و نیمه قهرم😑😐
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
😅😅😅😅 خونه ب نام شوهرته؟ شوهرم ابله من خونه ب نامش نیست... از پیش مادر شوهرم هم نمیتونیم تکون بخ ...
خونه به نامشه ! باید صبر کنیم دور از جون همگی بمیرن نباشن البته بعد از 120 سال من این قدر سنگدل نیستماااا بالاخره پدر و مادرن حرمت دارن تا ما بتونیم بریم یه جا راحت زندگی کنیم که اونم سالها رمان می بره دیگه جوون نیستم ! حیف جوونی ما
خونه به نامشه ! باید صبر کنیم دور از جون همگی بمیرن نباشن تا ما بتونیم بریم یه جا راحت زندگی کنیم که ...
واقعا حیف..
دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚♀️. فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
من یه روایت خوندم از وظایف مرد تهیه خانه ای بزرگ جهت آسایش همسر و فرزندانش است .همین که شما رو بابت خونه اذیت میکنه داره گناه میبره .حیف که این مسائل رو تو تلوزیون نمیگن یا به آگاهی عموم نمیرسونن فقط از حجاب زنان میگن که خرجی براشون نداره
اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
اره راست میگی خیلی کوچیکه با یه بچه سخترم هست همون به نظرم نمیخواد از پیش مامانش اینا بره ر ...
به چه زبونی بگیرمش ! خسته شدم دیگه ! زبونش فقط پوله ! بابام 500 میلیون بده برام خونه بخره ! یا کمک کنه یا مادربزرگم و فامیلم بهم خونه بده با کله می یاد !!! دردش فقط پوله عزیزم