2777
2789

بزرگترين آرزوم اين بود كه مادرشوهرم بميره 

چند روز پيش مادرشوهرم فوت كرد ولي اصلا خوشحال نيستم نه اينكه عذاب وجدان داشته باشم نه ولي حالا فهميدم چقد خام بودم، چقد نامرد بودم كه به راحتي راجع به مردن كسي فكر ميكردم 

مادرشوهرم ذاتا آدم خوبي بود هيچي برامون كم نميذاشت ولي خوب زبان تند و اخلاق تندي داشت و هميشه انتظار داشت پنج روز هفته رو بريم ديدنش و كلي حاشيه هاي ديگه هروقتم كه ميديديمش كلي ماجرا و دلخوري پيش ميومد 

خدابيامرز با هيچكس رابطه خوبي نداشت

حالا كه فوت كرده دلم خيلي براش تنگ شده به خودم ميگم يني نميشد يكم بيشتر مدارا ميكردم يكم بيشتر محبت ميكردم بيشتر ميذاشتم نوه شو ميديد؟

هم عذاب وجدان دارم هم به خودم ميگم خدابيامرز خودش با حرفا و رفتاراش نميذاشت رابطمون خوب باشه

اون كه ديگه رفت ولي تروخدا هركي مث من با مادرشوهرش مشكل داره كمي فك كنه ببينه واقعا نميشه كوتاه اومد؟ هيچوقت راضي به مرگ كسي نشين حس خوبي نداره 😔 

تركيده بودم با كاربري جديد اومدم هي تبريك نگيد 

نشدیم 

ولی مگه به گفتن ما میمیرن عمر دست خداست ناراحت نباش 

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بیامرزدش عزیزم ...براش قرآن بخون صلوات بفرست...ان شاالله هم شما وهم اون به آرامش میرسه

خدایا بی نهایت شکرت 🥰ممنون که بارها تو زندگیم بغلم کردی🥰هر وقت صدات زدم بازم مثل همیشه آغوشتو دریغ نکن🤗 و محکم تر از قبل بغلم کن😍 بحق بسم الله الرحم الرحمن الرحیم 😍یا الرحم الراحمین💞
ما ها مرده پرستیم برا اینه  الان اگه رنده بود محل نمیذاشتی حالا که مرده اینو میگی

خودمم همين فكرو ميكنم 

من مادرشوهرم ادم خوبی بود خدابیامرز ولی رفتهرهای خاتوادگی خیلی خیلی بدی داشتن و باعث ازار بیش از حد زندگیمون شدن من حتی از بزرگترین و بهترین سب زندگی هر دختری که عروسیش هست به خاطر شوهرم که البته اونم به خاطر حرف مادرشوهرم بود گذشتم و عروسیم تبدیل به عذا کردم و بدترین روز زندگیم شد که تاحالا حای فیلمو عکسشم نه دیدم نه میخوام ببینم.... همسرم دیولنه وار عاشق مادرشه دیوانه وار... هیچ وقت ارزوی مرگشو نکردم هیچ وقت حتی وقتی تصادف کرده بود میگفتم مادرم من بمیره مادر همسرم نه ولی فوت کرد خیلی یهو فوت کرد و واقعا زندگی همسرم و خانواده همسرم از هم پاشید... 

هيچوقت فكر نميكردم كه واقعا بخواد فوت كنه شايد بخاطر اين بود كه خيلي جوون بود هميشه خوشتيپ و خوشگل ميكرد كلي به ظاهرش ميرسيد واقعا چه زود دير ميشه