2777
2789

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومد خونه دیشب؟

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂

اره اتفاقا همین چند شب پیش امتحانش کردم خودش اومد منت کشی خرافاتم نیست به قران ایمان بیارن روشن فکرا الان برات میذارم دعاشو 

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

بذار قهر باشه...مگه چکار کردی؟یکم تحمل کن تا خودش بیاد سمتت.

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂
وا...حنما باهم مشکل دارن که کار به قهر رسیده.دعا قراره چه کار کنه! مشکل رو باید پیدا کرد و حل کرد. ...

همین چرندیاتو به خورد مردم میدن ک همه از دین گریزون شدن

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

ایه ۱۱۵ سوره انعامو سه بار بخون و بدم به سمتش 

میاد اشتی 

وتمت کلمت تا سمیع العلیم برو پیدا کن ایشو

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

بشین باهاش صحبت کن بفهمه قهر برای بچه کوچیکاس وقتی از کسی دلخوری به حق، باید بشینی مشکلت را حل کنی نه قهر کنی. قهر زیاد برای زندگی زن و شهر مثل سم می مونه

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو