2777
2789
اره اتفاقا همین چند شب پیش امتحانش کردم خودش اومد منت کشی خرافاتم نیست به قران ایمان بیارن روشن فکرا ...

چه ربطی به قران داره و چه ربطی به روشن فکری؟

شما سرما میخوری میری دکتر دارو بده و خوب شی.میخوام بدونم اون موقع هم میشینی دعا میخونی؟

اینم مثل همونه.

خدا  از انسان تعقل می خواد برای حل مسائلش.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اتفاقا همین چند شب پیش امتحانش کردم خودش اومد منت کشی خرافاتم نیست به قران ایمان بیارن روشن فکرا ...

باید مشکلتو اصولی حل کنی یعنی چی با دعا میاد منتکشی

حالا یکی با این دعا مشکلش حل نشه به قرانم شک میکنه

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

همه تاپیک هات راجع به آشتی کردن با شوهرته. مگه همیشه با هم قهرید؟

هر کسی می تونه بهت نگاه کنه. پیدا کردن اون آدمی خیلی کم اتفاق می افته که همون دنیایی رو می بینه که تو می بینی. 
چرندیات نیست عزیزم، مشکل که همه دارن فقط همسر من زیادی کشش میده مشکل من اینه

چرا چرنده ک میگن واسه هر کاری فلان دعا رو بخونی

من خودم ادم معتقدیم همه چیم سرجاش نمازو قران و دعام هست سر جاش ولی خواهشا همه چیو باهم قاطی نکنین باید علتو کشف کنی با دعا ک نمیشه

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕
چرندیات نیست عزیزم، مشکل که همه دارن فقط همسر من زیادی کشش میده مشکل من اینه

دوست عزیز بشین با همسرت صحبت کن و ازش بخواه رو رفتارش تجدید نظر کنه.

میتونی راه دوستان رو امتحان کنی.اما کاش قبلش بشینی فکر کنی که کدوم راه حل درست تره

چه ربطی به قران داره و چه ربطی به روشن فکری؟ شما سرما میخوری میری دکتر دارو بده و خوب شی.میخوام بدو ...

اخه بعضیا فقط ادعاشون میشه اینجا 

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  
باید مشکلتو اصولی حل کنی یعنی چی با دعا میاد منتکشی حالا یکی با این دعا مشکلش حل نشه به قرانم شک می ...

والا من نگفتم اینو بخون مشکلاتت حل بشه بعضی وقتا برا من که نخواستم خودمو کوچیک کنم و برم طرفش با اینکه شوهرمم غده خیلی ولی میاد طرف و عذر خواهی هم میکنه حتی من مقصر باشم این یه تجربه بود

اگر به شما بگویم ده سال بعد زندگی شما دقیق مثه امروز است بعید است زیاد خوشحال شوید  پس چرا تا این حد از تغییر میترسید؟  

کلا آدمها راحت طلبن جای اینکه رفتار و حرکات خودشون رو اصلاح کنند میخوان بشینن دوخط بخونن همه چیز درست شه.

فلسفه دعا خوندن واسه حل مشکل هم همینه والا دعا آرامش قلب آدم هست نه اینکه تو بشینی خداکارت رو جلو ببره با دعا.

سلام به همگی منم شوهرم باهام قهر کرده سر اینکه همش من بهش میگم خواهرت منو اذیت میکنه با حرفای امروز عصبانی شد و زنگ زد به فامیلش.حالا هم با من یه کلمه حرف نمی زنه تو رو خدا برام خواهری کنید بگید چیکار کنم دارم چل میشم