2777
2789
اره شاغل هستم ولی توخونه پدریم اصلا کارنکردم قط دنبال هدف های خودم بودم  مادرم تمام کارهای مار ...

واسه شاغل ها که معلومه باید کار خونه تقسیم شه،

کلا توی نسل های جدید اکثر دخترا خونه باباشون کار نمیکردن، من خودم لیوان چایی ام هم مامانم یا بابام میاومدن  از اتاقم میبردن، پسرهای نسل جدیدهم باید مستقل تر باشن و اکثرا بلدن کارای عادی خونه رو، 

ولی خب ربطی به نازپرورده بودن نداره، بعضی ها به تمیزی و چیدمان خونه و اشپزی علاقه دارن، مثل من، من فقط اخر هفته ها وقتشو دارم واسه این کارا ولی اصلا خسته نمیشم و کلی هم لذت میبرم با وسایل خونه که عاشقشونم ور برم، 

شما احتمالا اصلا علاقه نداری وگرنه انجام میدادی و لذت میبردی

چون باید خودت مدیریت کنی زن مدیریت خونه رو داره  خب اگر مرد دوشیفت یا یک شیفت سرکار باسه تو بخ ...

من خودم شاغلم ! ! مثه شما نیست کارتش دست من باشه اگر بشینم خونه فقط در حد خرید خونه بهم پول می ده و بس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل خوشی داری ببین الفاظشو...میگه غذات آمادس؟ برنجت کی دم میکشه؟ چایت آماده شد؟ بیا سفرتو جمع کن ...

عزیزم تقصیر خودت هم هست که از اول همه ی کارهاشو انجام دادی.

اصلا کلا فرهنگ مرد سالاری تو خانواده های ایرانی هنوز هم پابرجاست.

خانوما نگاه میکنن میبینن باباشون و داداششون تو خونه دست به سیاه و سفید نمیزده از بچگی...خب فکر میکنن دنیا همینه دیگه....مردا تو خونه باید لم بدن...خانوما بهشون سرویس بدن.

عادت کردن که زنها و دخترها تو خونه کارها رو انجام بدن...مردها و پسرها تو خونه دست به کاری نزنن.

خداروشکر ما از این رسمها نداریم ...نه تو خانواده نه تو فامیل

شوهرم هم از اول به راه آوردم و بهش مسئولیت دادم تو خونه...

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
چون حقوق مرد میشه نفقه زحمات زن  گرچه الان کلی قسط وام میدیم ولی هرچی بمونه بهش فکر نمیکنه کحا ...

خوبه واقعا شانس آوردی همچین شوهری داری که زیر بار رفته ! که تو بچرخونیش 

فک کردم میگی برای کارخانه ها ناز کنیم ! مثلا بریم دم کارخانه ی گوجه فرنگی ،عشوه بریزیم 

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
شوهرم کل حقوقش رو ازهمون نامزدی بهم دادن گفتند خرجش میکنی پس انداز میکنی و...باخودته  چون سبک ...

جدی میگین اینارو؟ 

بعد به اینا افتخار میکنین؟ 

چرا انقدر تحقیرانه برخورد میکنین با اقایون؟ مادر ایشون هم حق داره شمارو بزنه یا اونم فقط از طرف شما اجازش هست؟ 

عجب چیزایی ادم میشنوه اینجا،

مامان و بابای من یکسره تو خونه ی پدری میگفتن فقط درس بخونین...نمیخواد کاری انجام بدین

تابستونا که تعطیل بود مدرسه ها ، مامانم مثلا شام ی چیز سبک به عهده من و خواهرام میزاشت که بپزیم.

یا گردگیری کنیم یا ظرف بشوریم که اونم هفته ای یکبار نوبت به من میرسید.4تا خواهریم

اونوقت آدم از اون راحتی ی دفعه بره خونه ی شوهر و همش سرپا باشه در حال کار کردن .....والا منکه نتونستم...

مامان دوقلوهام ، شاغلم ، سعی میکنم برای همسرم و دخترام کم نزارم.
دل خوشی داری ببین الفاظشو...میگه غذات آمادس؟ برنجت کی دم میکشه؟ چایت آماده شد؟ بیا سفرتو جمع کن ...

عزیزم پدرشوهر منم همینطوره 

من حتی شوهرم اولا خرید خونه هم سختش بود چون مامانش بخاطر مراعات پدرشوهرم ک مریضه و شوهرم ک دانشجو بوده و...خودش میرفته بیشتر 

ولی الن هیچ شباهتی به باباش نداره 

نمیگم من میشینم اون کار میکنه 

نه 

ولی کمک میکنه ،کارای خودشو میکنه منم گاخی وقتا کمکش میکنم ولی هم با لذت نه با اجبار هم میگم ک فلان کارتو کردم برات 

به مردها باید بگی بقول آقای شهرام اسلامی کوچکترین فداکاریتو باید بکنی تو حلقش نه با عصبانیت آروم و باهمون خانمی ک خدا تو وجودت گذاشته 

جنس مرد با زن فرق داره 

من مثل شما دور برم دیدم نمیگم مرد بی تقصیر اما رفتار خودت باعث عادتش شده 

جدی میگین اینارو؟  بعد به اینا افتخار میکنین؟  چرا انقدر تحقیرانه برخورد میکنین با اقایو ...

مادر بنده ازاینکارا نکرده کلا مادرای دیگه 

نه من کی گفتم کارخوبیه ...این تو جوردا اینجوری تعصبین 

شوهر باید عین فرشته از زنش مراقبت کنه عین کلام خدا زن امانت دس مرده 

خوش به حال هرکسی که شوهرش مرد واقعیه واقعا تو بهشت زندگی می کنه این چیزا شانسیه ما که زندگی نمی کنیم فقط ادامه می دیم ولی خوش به حال هرکسی خوب زندگی می کنه چون شوهرش خوبه