2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دومی از راست مثبته

عزيزم از داروخانه كه ميخوام بگيرم بگم كيت تخمك كذاري بده يا اين همون بي بي چك هست؟قيافه اش شبيه بي بي چك هست ولي اسمش چيز ديگه ايه

چي بگم كه بهم بدن؟

چند روز بعد از پريودم بزارم تا بفهمم تاريخ تخمك گذاريم كي هست؟تشكر فدات شم ممنون ميشم جواب بدي

توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً
عزيزم از داروخانه كه ميخوام بگيرم بگم كيت تخمك كذاري بده يا اين همون بي بي چك هست؟قيافه اش شبيه بي ب ...

بگو کیت تخمک گذاری میخوام شبیه بی بی چکه 

من اطلاعات سه ماه پریودیمو که چه تاریخی میشدم رو تو سایت farzand .net ثبت کردم بهم تاریخی که باید کیت رو استفاده کنم گفت واسه من گفته بود ۳ ام ولی من از ۱ ام شروع کردم کیت گذاشتن که دقیقا روز ۳ ام مثبت شد 

خدایا خودت مواظبش باش
روزايي كه مثبته يعني روزايي كه تخمك گذاري هست و براي بارداري بايد اون زمان اقدام كرد درسته؟

سرچ کن تعیین روز تخمک گذاری سایت farzand .net  رو باز کن تاریخ سه ماه پریودی قبلیتو توش وارد کن برات میاره تخمک گذاریت کی هست و یه جدولی میاد روزای اقدامم هست که کی شانس بیشتری داری فقط باید اطلاعات پریودیتو درست ثبت کنی 

خدایا خودت مواظبش باش
روزايي كه مثبته يعني روزايي كه تخمك گذاري هست و براي بارداري بايد اون زمان اقدام كرد درسته؟

روزی که کیتت خیلی پرنگه میشه اون روز فولیکولت بالغ شده و میخواد آزاد شه که اگه آزاد شده باشه باید رفته رفته کیتت دوباره کمرنگ شه 

امام صادق (ع): هرکس مومنی را برانجام دادن گناهی سرزنش کند ، نمی میرد تا ان که خود ان گناه را مرتکب شود