2777
2789
عنوان

انواع خوراکی با کلم بروکلی

| مشاهده متن کامل بحث + 8754 بازدید | 25 پست
طعمش مثل بقیه کلم هاست ؟ من چون گفتن بدمزست نخریدم تا حالا 

اتفاقا خیلی خوشمزه هست . حتما امتحان کن . کلسیوم زیادی هم داره .

کلم بروکسل هم هست که اون به نظر من بدمزه هست چند باری خریدم ولی نتونستم بخورمشون ولی بروکلی کلا مصرفم بالاست عمدتا هم بخارپز و آبپز میکنم گاهی هم میان وعده خام میخورم.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بدمزه نیست اما کلن از خانواده کلم هاس  هیچ کلمی رو نمیشه همینجور عین خیار بگیری دستت بخوری بوی ...

کلم قمری رو امتحان کن نه بو میده نه مزه بد. فقط پوست بکن و همونجوری بدون پختن و یا سس بخور. :))

خوشمزست و مثل ترب سیاه سفت هم نیست!

من مصرف پنیر و ماستم کمه عمدتا کلسیوم بدنم رو با بادوم و کلم تامین میکنم و همینطور شیر.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلم قمری رو امتحان کن نه بو میده نه مزه بد. فقط پوست بکن و همونجوری بدون پختن و یا سس بخور. :)) خوش ...

چه خوب امتحان میکنم حتما مرسی

دخترم تو حقته یه مامان خوش تیپ داشته باشی😍😍من یه مامان خوشتیپم😎😎😎
کلم قمری رو امتحان کن نه بو میده نه مزه بد. فقط پوست بکن و همونجوری بدون پختن و یا سس بخور. :)) خوش ...

معلومه خانم تحصیل کرده ای هستید

اگه غذای رژیمی و خوشمزه بلدید به ما هم بگید

تویی که داری امضامو میخونی دعام کن که محتاج دعاتم.🙏
معلومه خانم تحصیل کرده ای هستید اگه غذای رژیمی و خوشمزه بلدید به ما هم بگید

راستش مصرف گوشت قرمزم دو بار تو هفته هست بقیش میره تو فاز حبوبات که پروتئین گیاهی هست و همینطور سبزیجات و گوشت سفید.

هفته ای یکبار ماهی دارم 

هفته ای یکبار سوپ مرغ

هفته ای دو روز فقط برنج میخورم اونم فقط نهار

شام عموما سالاد میخورم با یه تیکه سینه مرغ یا گاهی لبو بدون شکر گاهی لوبیا سبز تفت داده شده...

راستش مصرف گوشت قرمزم دو بار تو هفته هست بقیش میره تو فاز حبوبات که پروتئین گیاهی هست و همینطور سبزی ...

میشه لطف کنید طرزتهیه چندتا سالادوبگید

خوراک عدسی هم جزو غذاهای ثابتم هست که عموما با قارچ و سیب زمینی میپزم و موقع خوردن هم گلپر میریزم روش .

عموما روزی یه قاشق کنجد میخورم اگر یادم باشه (میریزم روی سالاد به همراه مغز تخم کدو و مغز تخم آفتابگردون)

گاهی شبا کدو حلوایی آبپز میکنم و میخورم شیرینه و پر حجم قشنگ سیر میکنه سالم هم هست.

میشه لطف کنید طرزتهیه چندتا سالادوبگید

هر چی دم دستت هست بریز

من گاهی فقط کاهو پیچ و خیار و مغز تخمه قاطی میکنم با سرکه بالزامیک و سس سویا

گاهی همین ترکیب زیتون و ذرت و گوجه هم داره

گاهی فقط کاهو هست و هویج و پیاز وکمی سس

گاهی فقط خیار گوجه و پیاز

تو هر سالاد اگر فرضا لوبیای پخته شده هم داشتی یا بروکلی خام هم بریز.

کلم سفید یا قرمز هم میتونی با پوست گیر ریش ریشش کنی و با پیاز خرد شده و سرکه ترکیبش کنی.

لبو پخته شده هم میتونی رنده کنی و با سس فرانسوی و پیاز بنفش نگینی شده ترکیب کنی.

تربچه رنده شده هم میتونی تو سالادت اضافه کنی و همینطور پنیر موزارلا، برگ اسفناج هم میشه.

میتونی کنار سالادت یه تیکه فیله مرغ کبابی یا یه تیکه ماهی یا تن ماهی یا حتی تخم مرغ آبپز  و 10 تا دونه میگو سرخ شده هم بذاری

بلغور هم حتی میتونی به سالادت اضافه کنی (البته من بلغور دوست ندارم ولی یه سالادی هست واسه سمت شمال بهش میگن تبوله)

هر کدوم از گلوت نرفت پایین سس بزن که بتونی بخوری وگرنه که بهتره سس رو حذف کنی.

فقط یک قاشق روغن زیتون یا کنجد و یا سویا سس یادت نره با سالادت همراه کنی.

@mahieman   اخرش با کلم بروکلی چیکار کردی ؟ باهاش چه غذاهایی پختی من میخوام کوکو درست کنم هو ...

این تاپیک برای چندسال پیشه

اصلا یادم نیست

ولی  تکه های بروکلی و بچین تو بشقابو روشو با روغن زیتونو سیررنده شده و نمک کوچولو بپوشون بزار توی فر برشته بشه خوشمزه میشه