2777
2789
عنوان

ضربه هاي جنين در پايين شكم و واژن و با س ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1409 بازدید | 30 پست
اتفاقا يه بار گفتم به دكترم اونم همينو گفت اما ادم ميترسه از ضربه هاي كوچولوش و من امروز همش خواب ...

ای جونم عزیزم 😘😘نگران نباش چیز خاصی نیست همه این و تجربه کردن 

ایشالله فسقل جان صحیح و سالم بیاد بغلت

💕مامایی شغلم نیست عشقمه😍☝

دقیقا منم ۲۵ هفتمه و دقیقا مثل شمام!!! امشب ترسیدم طوریکه پاهامو محکم جفت کردم.حس کردم بچه الانه بزنه بیرون

شروع کاهش وزن ۹۸/۶/۳،وزن شروع ۷۸.۴۰۰ وزن فعلی۷۴.۷۰۰...وزن هدف ۶۰...به امید خداااا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم ۲۵ هفتمه و دقیقا مثل شمام!!! امشب ترسیدم طوریکه پاهامو محکم جفت کردم.حس کردم بچه الانه بزن ...

انگار همه بجه ها امشب اينطورن

خدايا خودت حافظ پسرم باش
سلام خانما‌ منم بچم بریچه هر وقت اینجوری میشم و پایین‌تکون میخوره اعصابم خورد میشه شما اوصاعتون تغ ...

نه تغييري نكرده گاهي همينطوريه يهو احساس ميكنم با ضربه هاش واژنم باز ميشه و بسته ميشه

چاره اي نيست تحمل ميكنم

خدايا خودت حافظ پسرم باش
نه تغييري نكرده گاهي همينطوريه يهو احساس ميكنم با ضربه هاش واژنم باز ميشه و بسته ميشه چاره اي نيست ...

وای منم دقیقل همین حس رو دارم

انگارصدای باز شدنشم میاد

خیلی بده بچه بریچ باشه

خدایا شکرت بابت همه چی
وای منم دقیقل همین حس رو دارم انگارصدای باز شدنشم میاد خیلی بده بچه بریچ باشه

چه جالب اینجا ۴تا ۲۵ هفته باهم

من پسر اولمم بریچ بود خیلی سخت بود الانم بریچه باز

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
چه جالب اینجا ۴تا ۲۵ هفته باهم من پسر اولمم بریچ بود خیلی سخت بود الانم بریچه باز

من ۲۸ ام عزیزم

یعنی بچه بریچ همیشه زیر نافه

خوب اگر اینجوری باسه باید صدای قلبش رو بالا بشنوی

ولی من همیشه صدای قلبشم چند سانت زید ناف

خدایا شکرت بابت همه چی
من ۲۸ ام عزیزم یعنی بچه بریچ همیشه زیر نافه خوب اگر اینجوری باسه باید صدای قلبش رو بالا بشنوی ولی ...

عه تیکرت پس درست نیست

اخه پاهاش تا قلبش مگه چقدر قاصلست فکر میکنین تو کیسه جم شده یجا دیگه طفلک 

.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج