2777
2789

امشب بچه من خيلي به واژنم ضربه ميزنه انگار ضربه هاشو تو باس ن و واژنم حس ميكنم

الان ٢٥ هفته ام

كسي بوده اينطوري باشه

البته كلا بچم همش زير ناف بوده اما الان انگار پايين تره

چكار كنم؟

خدايا خودت حافظ پسرم باش

عزیزم پسر منم امشب پایین میزنه نمیدونم چیکار کنم، نمیدونم طبیعیه یا نه، تازه من گاهی اوقات تیر هم میکشه شکمم، نفخ هم دارم فک کنم بخاطر اونه تیر کشیدنا.

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم پسر منم امشب پایین میزنه نمیدونم چیکار کنم، نمیدونم طبیعیه یا نه، تازه من گاهی اوقات تیر هم می ...

پس همه همينطورن

يادمه يه بار ديگه ام تكوناش كم شده بود همون روز فكر كنم شما هم گفتي تكوناي بچه منم كم بوده امروز

شايدم يه نفر ديگه بود يادم نيست

خدايا خودت حافظ پسرم باش

نگران نباش عزیزم منم اینجوری بودم گاهی فکر میکردم بچه الان از واژنم میاد بیرون به دکترم مبگفتم میخندید میگفت نگران نباش دست و پاش اون پایین تکون میده 

البته باید اینجور موقعها بیشتر استراحت کنی از خستگی هم میشه چون جنین با کار زیادمیادپایین 

💕مامایی شغلم نیست عشقمه😍☝
نگران نباش عزیزم منم اینجوری بودم گاهی فکر میکردم بچه الان از واژنم میاد بیرون به دکترم مبگفتم میخند ...

اتفاقا يه بار گفتم به دكترم اونم همينو گفت

اما ادم ميترسه از ضربه هاي كوچولوش

و من امروز همش خواب بودم خسته نشدم🙈

خدايا خودت حافظ پسرم باش
بچت احتمالا با پا هست.منم تا 7ماهگی فقط حرکتش تو مثانم حس میکردم بعدش ک چرخید بازم با سرش فشار میاور ...

خب خيالم راحتتر شد

خدا خيرت بده خواهر

خدايا خودت حافظ پسرم باش
پس همه همينطورن يادمه يه بار ديگه ام تكوناش كم شده بود همون روز فكر كنم شما هم گفتي تكوناي بچه منم ...

بچه من بعضی روزا تکوناش زیاده، بعضی روزا کمه تکوناش، میگن هفته ۲۸ به بعد تکونا مهمه.

شما الان تیر کشیدن هم داری کلا؟ شکم، واژن؟؟

پسرم ، فرشته ی نازم، ۱۴ اسفند ۹۷ زمینی شد. خدایا مراقبش باش 💟

زنگ بزن به دکترت عزیزم. از ایشون بپرس. اگر شمارشو نداری زنگ بزن بیمارستان آریا از پرستاراش بپرس.بگو به دکترم دسترسی ندارم فقط یه سوال دارم.راهنماییت میکنن. توی بارداری هرچیزی رو جدی بگیر.ازاطرافیانت نظرسنجی نکن.حتتتما هرمسئله ای رو باپزشکت درمیون بذار.البته ببخشیدا.بخاطر خودت گفتم

خدایاشکرت