2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مریضیه این؟ فقط بچه ها میگیرن؟ اخه شوهر منم چند وقت پیش اینجوری شد تب کرد بدنش دون دون ریخت بیرون بعد پوستش ریخت کلا پوست انداخت وحشتناک نهخناشم افتادن و دکترام نفهمیدن چیه خودشم خوب شد

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
بزرگسالان هم‌دچارش میشن چون واگیرداره 

خیلی عجیب بود مریضیش ولی چون شوهرم مکمل بدنسازی مصرف میکنه فک کردیم از اون بوده پس از اون نیست؟

آبجیا اگه میشه یه صلوات مهمونم کنید حاجت مهمی دارم هرکی فرستاد بگه منم براش بفرستم ❤😙❤
خیلی عجیب بود مریضیش ولی چون شوهرم مکمل بدنسازی مصرف میکنه فک کردیم از اون بوده پس از اون نیست؟

نمیدونم والا.خودم هنوز جواب ازمایش پسرمو نگرفتم.دعا میکنم تیروئید نباشه

نمیدونم والا.خودم هنوز جواب ازمایش پسرمو نگرفتم.دعا میکنم تیروئید نباشه

نه بابا فکرت کجا رف .هیچیش نیس گل پسرت اصلا استرس وارد نکن به بچه .جواب ازمایش در اومد منوو‌تگ‌کن بیام ببنم چی بود جواب ازمایشش

توخیانت تنهاچیزی که اهمیت نداره دلیلشه