2777
2789

مثلا یه چیز میخریم درجا عکسشو میگیره میفرسته برا مامانش بعدم زنگ میزنه توضیح میده فلان قیمت خریدم،منم خیلی حرصم میگیره،میگم چرا زودی خبر میدی من خوشم نمیاد میگه خب توام زنگ میزنی به مامانت میگی!!من و با خودش مقایسه میکنه

تیکر به وقت سزارین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مردا رو چ ب این کارا

یه مدت تو ترک کن این کارو تا ببینی در مقابل این کار تو میخاد تلافی کنه اونم ب مامانش میگه یا کلا اخلاق شه

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

نه اینجوری نیست، به نظرم عادی هم‌نیست!

ولی اگه شما هم دقیقا همینکارو میکنی دیگه حق اعتراض نداری!

اگه دوتا جمله گهربار (به من چه و به تو چه) سرلوحه زندکی باشه خیلی راحت تر زندگی میکنیم!

وا چه مسخره

امان از بچه ننه بودنه پسرا

مادرشوهرم خدا خیرش بده هرسری شوهرم حتی بهش سر میزنه میگع برو پیش زنت تنها

یا میگه من تورو  دادم ب عروسم امضاشم گرفتن چیه هعی میگی مامان 🤣🤣

شوهر من حالا عكس نميده

نكه دلش نخواد ها

الحمد الله مادرش نت نداره

ولي با وجود ٥٠ سال سن گزارش كامل و آرائه ميده

منم اولا عصبي ميشدم

الان زدم به بيخيالي

تَو هم خودت و اذيت نكن

تا جايي كه هر كار دلت ميخواد و ميذاره انجام بدّي اهميت نده