الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولا خارجی هام اینقدر مونده ش ه و ت نیستن که اینجا مد کردن
بانمک بودن با بیشعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بیادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوتها را درک نکردیم!
ولا خارجی هام اینقدر مونده ش ه و ت نیستن که اینجا مد کردن
بخدا قسم من خودم دوستم فرانسه ازدواج کرده وقتی میاد ایران با هم حرف می زنیم میگه این اتفاقها و فیلمهایی که زن و شوهرها تو ایران دارن ما اونجا نداریم خیلی هم از زندگیش با یه خارجی راضی هست . تازه خواهرش رو هم واسه برادر شوهرش پارسال عقد کردن
برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
خدا همه مون رو ب راه راست هدایت کنه ب اینا هم عفت و شرف بده،
اخه خدایی بعد چطور میتونن با همسرشون و اون جمع روبرو بشن،فکرشم زشت خدایی