2777
2789
عنوان

چرا مردای ایرانی اینقده پست شدن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 127 پست
آره میگف بیشتر از چشام بهش اعتماد داشتم.واقعا خیلی سخته

منم ب شوهرم بیشتر از چشمام اعتماد دارم  

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولا خارجی هام اینقدر مونده ش ه و ت نیستن که اینجا مد کردن

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
دوست من میگف شوهرم خیلی باهام سرد شده بود شغل شوهرشم کانکس سازیه.میگف یکی از کارگرا زنگ زد بهم گف شو ...

واي خدا سر هيشكس نياره شماره يا اس ام اس يا عكس هم نديده مستقيم رابطه رو ديده خيلي وحشتناكه

اتل متل توتوله
واي خدا سر هيشكس نياره شماره يا اس ام اس يا عكس هم نديده مستقيم رابطه رو ديده خيلي وحشتناكه

آره میگف در و که باز کردم رفتم تو در همون حال دیدمش.میگف تهدیدم هم میکرد اگه به کسی بگی طلاقت نمیدم تا بمونی بپوسی.بیچاره خیلی سختی کشیده

ولا خارجی هام اینقدر مونده ش ه و ت نیستن که اینجا مد کردن

بخدا قسم من خودم دوستم فرانسه ازدواج کرده وقتی میاد ایران با هم حرف می زنیم میگه این اتفاقها و فیلمهایی که زن و شوهرها تو ایران دارن ما اونجا نداریم خیلی هم از زندگیش با یه خارجی راضی هست . تازه خواهرش رو هم واسه برادر شوهرش پارسال عقد کردن

ندارن بی حیان

با چ وقاحتی هم اومده گفته،متاسفانه

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
با چ وقاحتی هم اومده گفته،متاسفانه

اره پرده عفتشونو دریدن

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
دقیقا خدا لعنتشون کنه

ان شاالله،ادم میمونه ب این طرز فکرا چی بگه اخه

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
اره پرده عفتشونو دریدن

خدا همه مون رو ب راه راست هدایت کنه ب اینا هم عفت و شرف بده،

اخه خدایی بعد چطور میتونن با همسرشون و اون جمع روبرو بشن،فکرشم زشت خدایی