2777
2789

سلام و درود به همه دوستان

بچه های عزیز من یه مشکل خیلی مسخره دارم که نمیدونم چطوری باهاش کنار بیام .خواهشا اگر راه حلی به ذهنتون میرسه دریغ نکنید گاهی وقتا یه تجربه مشابه که در اختیار دیگران میذارید یا یه جمله تکان دهنده مسیر زندگی آدمارو عوض میکنن.

خب داستان من اینه که بدون عشق ازدواج کردم و پیش خودم گفتم که عشق و محبت باید بعد از ازدواج شکل بگیره و تا قبل از همسرم با هیچ مردی هیچ گونه ارتباطی نداشتم اما بعد از ازدواجم با اخلاق های فواقالعاده بد شوهرم و خانوادش روبرو شدم و ناگفته نمونه که خودم هم فوق العاده خام و بی تجربه بودم ؛اگه بخوام مفید و مختصر براتون بگم من و شوهرم از هفت روز هفته پنج روزشو دعوا داشتیم حتی تو عقد تا پای طلاق هم پیش رفتیم ولی با ابراز پشیمونی و وعده وعیدهایی که بهم داد باهاش عروسی کردم ولی اوضاع بهتر که نشد هیچی بدترم شد .بدتر بودنش این بود که به تمام اخلاق های شوهرم خیانت و مشروب خوری هم اضافه شد و این برای من مثل یه پتکی بود که خورده بود تو سرم اون موقع .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اینجا که اصلا مسخره نبود!

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

لایک کن صلوات بگیر😊😘

میشه لطفا برای شادی روح پدرم،پدرشوهرم،خواهرزادم و پدرش یه صلوات مهمونم کنید؟❤..............................خدای من نمیدانم گاهی کجای دنیا گم ات میکنم در هیاهوی بازار … در خستگی هنگام نماز ! در وسوسه های نفس ام… نمیدانم…. اما ، گاهی تو را گم میکنم مثل کودکی که در بازار دستان مهربان مادرش را رها کرده به تماشای عروسکی مشغول است…! بعد میبیند مادرش نیست و هیچ عروسکی او را خوشحال نمیکند…! 💙💙💙💙💙💙درمانگر طب فشاری هستم،اصلاح مفاصل وماساژ پیشرفته سوالی داشتید درخدمتم 😊😊