2777
2789
عنوان

اطشاران اصفهان برای زندگی خوبه؟

1809 بازدید | 14 پست

دوستان قصد خرید خونه توی اصفهانیم. نقدینگیمون فقط 250 میلیونه و از طرفی باید به محل کار همسرم که شیخ صدوق هستش، نزدیک باشه. می خواستم اگه کسی از اطشاران اطلاعاتی داره، از تجربه ش استفاده کنم.  ممنون میشم راهنمایی کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه ای ندارم اما دیدم و شنیدم در راستا اتوبان هستش و حمل و نقل به شهر انگار یکم سخته اگه ماشین داشته باشی برای کارهای خودت و بچه هات توی مرکز شهر خوبه فک کنم خونه هاشمی همه نوساز و خوبه

هرکی هرچی دلش میخواد میگه، آخرش میگه من دلم صافه...انگار دل ما فرفریه  
فاصلش تا شیخ صدوق خیلی زیاده اطشاران میشه طرفای خیابون پروین اینور آب ولی شیخ صدوق اونور آبه

خوب مستقیم می‌زنن تو اتوبان جیک ثانیه می‌رسد اونور آب از این لحاظ مشکلی نداره

عزیزم با ۲۵۰ سخت میتونی اپارتمان پیدا کنی ...این محله ای ک گفتیو نشنیدم تاحالا...احتمالا اطراف شهره و جای خوبی نباشه....با ۱۵۰ ی خونه لاکچری تو شیخ صدوق رهن کن بقیه پولتم بزار بانک سود بگیر....این فقط نظر من بود..

لبخند بزن

عزیزم با ۲۵۰ سخت میتونی اپارتمان پیدا کنی ...این محله ای ک گفتیو نشنیدم تاحالا...احتمالا اطراف شهره ...

شهرک سلامت که قراره بزنند را میدونید کجاس دقیقا روبه‌رو همون جا میشه

اطشاران یجورایی حومه شهره کنار شهرک سلامته تو اتوبان به خیابون جی میرسه و اتوبوس برای داخل شهر داره و برای صفه تا ملک شهر هم اتوبوس از اینجا رد میشه میشه مسیراش را رفت خونه سازمانی کارمندای سپاه اونجاس منطقه سالمیه

آرزویت را برآورده می کند همان خدایی که آسمان را برای خنداندن گلی می گریاند....