2777
2789
عنوان

کیاقهرن با شوهر الان بیاین دورهم باشیم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 165 پست
منم قهرم و خیلی دلم ازش شکسته زیاد....قصد اشتی هم ندارم....بچه ها شما قهرمیکنید شوهرتون از سر کار می ...

من همیشه میکنم ی سلام خشکوخالی ولی اینبار ن سلام دادم ن چای درست کردم ن بهش نگاه کردم کلا انگار وجود نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبخت بشی منکه همه رو دارم رد میکنم کاش بتونم فراموشش کنم دلش بسوزه ولی نمیتونم چندبار سعی کردم ن ...

عزیزم الان برات سخته ولی یکی بیاد تو زندگیت واقعا دوست داشته باشه و ارزش برات بزاره اونم میتونی دوس داشته باشی

ای وای چرا رفتی اخه بنڟر من فقط خیانته ک ادم حق داره بذاره بره

اخه شوهرم خیلی بداخلاق عصبی شده انگار روانی ها شده ک اصلا کنترل اعصاب خودش رو نداره.اونشب خیلی بی دلیل و ناحق منو ب حال مرگ کتکم زد منم زنگ بابام زدم از شیراز راه افتاد اومد دنبال.مدتی بود بهش شک داشتم ک ماری میزنه دیگ دیشب مطمعن شدم ک از زمان دانشجوییش ماری میزده و بخاطر همینم اینجور دیوونست.دیگ دلم میخاد بمیرم.هیچ امیدی ندارم.مث دیوونه ها منو میکشه بعد میاد میگ غلط کردم چرا مث حیوون تو رو زدم.حالا ک فهمیدم این دست خودش نبوده بخاطره اینک ماری مصرف میکنه دیوونه شده

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...

ماهم الان تقریبا میشه گف قهریم 

اخه دوستیم اون میگه اگه شرایط پیش اومد رابطه داشته باشیم و ....خیلی گرمه اخه.  منم هستم ولی میگم نه بعد محرم شدن 

بعدم گف باشه منم گفتم قهرم باهات گف هرجور راحتی بعدم دیگه از ظهر حرف نزدیم😢

خو برو لالاکن

کلی کار دارم ی تپه لباس کثیف جمع شده حوصله ندارم بندازم ماشین، میوه نیاوردم، نهار فردای شوهرم حاضر نیست

کاش با شوهرم قهر بودم اونوقت هیچکدوم از این کارارو انجام نمیدادم 

ربطی ب زنو مردبودن ندلره پس زدن یا نزدن بسته ب حال روحی طرف داره و گندی ک طرف مقابل زده انقد مردا رو ...

عزیزم مردارو بالا نبردم این حرفیه که روانشناسا گفتن مرد قصدش اینه مشکل حل شه که میاد سمتت و تو هم باید پس نزنی خب اگرم تو بری اون نباید پس بزنه

مامان دوتا دخمل ناز 😍
کیه که قدر بدونه منم ۷۴ ام ۱۰ ساله زنشم از همه خواسته هام ارزوهام گذشتم تا اقا خونه و ماشین خرید ولی ...

۷۴هسی ده سال ازدواج کردی.....مگ دیوونه بودی

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...