2777
2789
عنوان

کیاقهرن با شوهر الان بیاین دورهم باشیم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 165 پست
منم سر این لجم گرفته که من برا چیزایی کوتاه اومدم و جوری براش بودم که کمتر دختر دهه 70 اینجوری بوده ...

وا بگو تو همه رو از کجا تجربه کردی.عرزیزم جن سالته منم دهه هفتادیم خیلی ساختم عین زنای دهه پنجاه عین مامانم بخدا بیستو ی سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک دیشب بهش گفتم درست شدی شدی نشدی بجون بابام طلاق میگبرم ازت .اخه همش شبا بیرون میره بادوستاش روز ...

عه چقدر بد من خیلی شنیدم رفیق بازی میکنن و میرن بیرون از کجا بدونم سرش نمیجنبه هان

وا بگو تو همه رو از کجا تجربه کردی.عرزیزم جن سالته منم دهه هفتادیم خیلی ساختم عین زنای دهه پنجاه عین ...

کیه که قدر بدونه منم ۷۴ ام ۱۰ ساله زنشم از همه خواسته هام ارزوهام گذشتم تا اقا خونه و ماشین خرید ولی مگه به چشش میاد همش توهین تحقیر!

💕

منم قهرم....و خیلی داغون...کاش منم قهر بودم و تو خونه خودم بودم حداقل من اومدم خونه بابام شیراز و خونه خودم هم جنوب هست فک کنین این همه هم از هم دوریم و الان دارم دق میکنم....تازه بابامم میگ دیگ نمیذارم برگردی باید طلاق بگیری

روزی ب رویاهات ک هنوز با من است حسادت خواهی کرد روزی که دیگر هیچ نشانی از من نخواهی داشت...
وای منم هی نگاهش میکنم تو دلم قربون صدقه اش میرم بعد به بدیاش فکر میکنم فحش میدم آخرش اومدم نی نی سا ...

وای چقد مازناساده ایم.ن من میبینمش تو دلم فحش میدم میگم گوریل زشت چی داری تو ک من زنت شدم اخه 😂ولی هی سرم توگوشیه میخام برم بغلش کتم دلم براش تنگ نیشه بد میگم ن اگ الان برم پرو میشه نمیرم کلا باخودم درگیرم