2777
2789
عنوان

کیاقهرن با شوهر الان بیاین دورهم باشیم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2350 بازدید | 165 پست
با شکمتون که قهر نیستید پاشو یک چیزی حاضر کن باهم بخورید بعدم خیلی نامحسوس اشتی کن

اخه شوهرم همیشه میومد اشتی کنیم ولی این دفعه میفهمم لج کرده .میترسم برم اشتی کنم بد پیش خدش بگه ایول ازین ب بعد دگ من نمیرم سمتش این حودش میاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا من انقد سادم نیم ساعت پیش شیطون رفته بود تو دلم میگف برو بغلش کن دلت براش تنگ شده منم لعنت فرست ...

وای منم هی نگاهش میکنم تو دلم قربون صدقه اش میرم بعد به بدیاش فکر میکنم فحش میدم آخرش اومدم نی نی سایت حواسم پرت بشه تا بگیره بخوابه آخه شبا زود میخوابه

من قهرم باهاش سرسنگین هستم اون نمیدونه که قهرم بهش نگفتم که قهرم ولی باهاش حرف نمیزنم سرم تو کار خودم هست. 

خدایا خودت هوامو داشته باش واسه آرامش خودم و سالم بودن نی نی تو راهیم میشه صلوات بفرستید
خدا نکنه بیخیال اونقدرم که خوب باشن تهش میبینی توو خیلی براش وفا داری اون اونقدی که داشته باشتت لیاق ...

من ک دیشب بهش گفتم درست شدی شدی نشدی بجون بابام طلاق میگبرم ازت .اخه همش شبا بیرون میره بادوستاش روزجمعه منو خونه تنهاگذاشت رف پیش دوستاش

دیرورظهر باهام دعوا کرد که چرااینقد تو اپارتمان دادمیزنم حالا یواش حرف میزدما منم ناراحت شدم رفتم تو اتاق بعد ازظهر زنگ زد بگه خونه داداشش دعوتیم باهاش سرد حرف زدم شب خونه جاریم جلو مهمونا باهاش سلام کردم لبخند زدمو دست دادم اما وقتی اومدیم خونه هرچی حرف زد چیزی نگفتم موقع خواب هرچی اسرار کرد روتو اینورکن بازم باهاش سرد بودم اخرسر گف اصن هرطرف میخوای روتو بکن بعدمن دوباره پشتمو بهش کردم دیگه امروزاونم باهام قهرکرده 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم

من دیشب ۵ دقیقه قهر کردم😂 تا رفت برام لواشک خرید اشتی کردم😕😕

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
بیکارینا خدااایی پاشین یه املت توپ درست کنید بعد اونم بفرستید بره پیاز بخره با نون داغ بزنین به رگ، ...

پیاز چیه،با فلفل نوش جون کنین

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار