عزیزم غربالگری اسمش رو خودشه و فقط احتمال میده و نمیتونه قطعی تشخیص بده.من آزمایش غربالگری اولم یک به ۲۷۶ بود و مجبور شدم آمینوسنتز بشم تا مطمعن بشم که بچم سندرم داره یا نه
منم داشتم همین حرفرو میزدم تو تاپیک اخرم ،دکترا پولکی شدن ،بخاطر پول کلی استرس میدن به مامانا ،غربالگری بعد امنیو یا سل فری ،انومالی ،اکو قلب جنین ،...بابا بسه یه بارداری ادم فقط باید پنج تومن پول از و سونو بده که اخرش بگن سالمه ..
اخه میگن اون ازمایش اب بکشی احتمال اینکه بچه سقط بشه هست
عزیزم بستگی به این داره که دکترت حاذق باشه یا نه.من رفتم شهرک غرب آزمایشگاه دکتر کریمی نژاد.اوناهم فرستادن پیش دکتر حقیقی آب شکمم رو کشید که کارش خدایی خوب بود و هیچیم نشد.البته یه هفته استراحت مطلق بودم.برو پیش دکتر مطمعن .و اینم بگم دور از جون اگر بچه مشکلی داشته باشه و بخای سقط کنی مجوز سقط رو فقط با آزمایش آمینوسنتز میدن
شما ازمایش دادین چی شد؟مال ما غربالگری دوم ۳/۴۴ هس دکتر گفته بالای ۵۰ ٪احتمالش هس
من عدد ان تی غربالگری اولم ۲.۹ بود که فرستادنم آزمایش.جواب آمینوسنتز اومدشکره خدا سالم بود.بعد فرستادنم سونوی سه بعدی که اونم جوابش خوب بود الان فقط مونده اکوی قلب بچه رو بدم.توکلت به خدا باشه ولی حتما برو و انجام بده آزمایشا رو .نترس سقط نمیشه فقط اینکه استراحت کن بعدش و مایعات زیاد بخور.موفق باشی