2777
2789
عنوان

پلیز هلپ می 2

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 22 پست
ببخشید فقط ی سوال برام ایجاد شد🤔ایشون ک فعلا امادگی ازدواج و نداشتن چرا ب خواستگاری شما اومدن؟

گفت فک میکردم زندگیم روروال افتاده و کارام کمتر شده.ما تو این دو ماه فقط هفته ایی یبار میتونستیم همو ببینیم خیلی از لحاظ کاری سرش شلوغه 

نه نمیده چون گفت من تا یکی دوسال دیگ اصلا ب خودم اجازه نمیدم جایی برم خاستگاری تا زندگیم رو روال بیو ...

خیلی عذر میخوام ولی عجب مشنگیه طرف!

خب این آقا که تا دو سال درگیر تشریف دارن، چرا اومدن خواستگاری تو؟؟؟؟ خب پس کلا نباید جایی میرفت خواستگاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من نکن این کارو خودتو کوچیک نکن حرف که باد هواس اون اگه میخواستت قبل رفتنش حداقل یه نشونی چیزی میذاشت برات، مردی که زنی رو واقعا بخواد به هیچ وجه نمی‌ذاره از دستش بره حرفهای اون آقا هم بیشتر شبیه بهونه است

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....
چ غم انگیز    

عزیزم من قصد ناراحت کردنت رو ندارم فقط میخوام چشماتو باز کنم سعی کن از تجربه دیگران استفاده کنی هر چیزی رو نباید شخصا تجربه کرد 

شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟!  من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....