سلام.بچها من با ی اقا اشنا شدم سنتی.مدت دوماه هم باهم رفت امد داشتیم هفته پیش رفتنش ب کشور دیگ برا 6 ماهقطعی شد و از منم نخواست ک تو این مذت تا بر میگرده منتظرش باشم و من ب خودم گفتم شاید از من خوشش نیومده ک نمیخواد منتظرش بمونم در صورتی ک دو سه روز قبل گفتن حرف رفتنش بهم گفت بود من ویژگی هایی دنبالش بودم برا زن ایندم شما دارین ولی موقعیک حرف رفتنش شدگفت من نمیتونم از شما بخوام منتظرم بمونی من خودمم خاهر دارم فک میکنم این پیشنهاد خیلی بی انصافانه باشه من اون لحظه فقط ساکت بودم و در نهایت از هم خدافظی کردیم ولی خیلی خیلی پسر خوبیه دوس ندارم از دست بدمش بنظرتون بهش زنگ بزنم ک همو ببینیم و بهش بگم ک منتظرش میمونم؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به نظر من نکن این کارو خودتو کوچیک نکن حرف که باد هواس اون اگه میخواستت قبل رفتنش حداقل یه نشونی چیزی میذاشت برات، مردی که زنی رو واقعا بخواد به هیچ وجه نمیذاره از دستش بره حرفهای اون آقا هم بیشتر شبیه بهونه است
شده هی گم بشوی در خودت و دم نزنی؟! من غریبانه ترین حالت دردم بخدا....