2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خیلی درگیر نتیجه هستین.

جوری که مانع انجام وظیفه ای که الآن دارین میشه.

بنظرم راهش این هست که از شکست نترسی و روی تلاش الآنت تمرکز کنی. شما تلاشتو بکن و نتیجه رو به خدا بسپار. مطمئن باش خدا هم کمک میکنه

همه چی ، مخصوصا وقتایی که تنهام .

شاید دلیلش فیلم های ترسناک هست اگر هست باید ترک کنی و دیگه نبینی چون فیلم های ترسناک به شدت انرژی منفی وارد بدن می کنه اگر ترکش کنی کم کم خوب میشی فکرت رو هم کنترل کن وقتی تنها هستی موزیک بذار تلوزیون روشن کن پادکست آموزشی و انگیزشی بگذار کلا حواست رو پرت کن اگر از چیزی می‌ترسی داخل خونه برو همون لحظه ببین چی هست وقتی بری و ببینی چیزی نیست کم کم خوب میشی

شاید دلیلش فیلم های ترسناک هست اگر هست باید ترک کنی و دیگه نبینی چون فیلم های ترسناک به شدت انرژی من ...

نه فیلم و اینا نگاه نمیکنم ، بعد این که از تنهایی توی خونه نمیترسم اتفاقا خیلی  حال میکنم 😂

بیشتر از کارکردن یا ی مهارت جدید که میخوام یاد بگیرم میترسم یا از همین رانندگی و این چیزا 

نه فیلم و اینا نگاه نمیکنم ، بعد این که از تنهایی توی خونه نمیترسم اتفاقا خیلی حال میکنم 😂بیشتر از ...

عزیزم برای رانندگی من ۱۴ سال گواهینامه گرفتم ترس داشتم اضطراب داشتم ولی اینقدر رفتم بیرون و با احتیاط رانندگی کردم که کم کم بیخیال شدم و حتی فراموشم شد حتی یکی از آشنایان که مرد هست می گفت اولای رانندگیم دست و پاهام می لرزید اما کم کم خوب شدم الان که دیگه بنده خدا پیر شده

عزیزم برای رانندگی من ۱۴ سال گواهینامه گرفتم ترس داشتم اضطراب داشتم ولی اینقدر رفتم بیرون و با احتیا ...

واقعا منم اینجوری بودم یعنی قشنگ رو ویبره بودم از ترس ولی الان خداروشکر اونجوری نیستم فقط ته دلم ی ترسی هست 

فقط باید مرتب رانندگی کنی و با احتیاط و سرعت کم خودت خود به خود خوب میشی

اره دوباره باید بشینم پشت فرمون این که هی بخوام بگم میترسم نمیتونم فایده نداره .

مرسی از راهنماییت عزیزم ❤️

میدونی ما ترس خوب داریم و ترس بد ، ترس خوب باعت محافظت و نجات جونمون میشه،ولی ترس بد بخصوص اول یادگیری مهارت‌ها باعث میشه ما هیچ وقت ریسک نکنیم و پیشرفت نکنیم جلوی پیشرفتمون رو میگیره وقتی آموزش درست دیدی باید بهش غلبه کنی بری طرفش و انجامش بدی فقط همین