2777
2789
عنوان

کسایی که از بی بی چک استفاده کردن و جواب + دیدن بیان اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 29 پست
یکی به من بگه چطوری از بی بی چک استفاده کنم اولین بارمه

عزیزم وقتی از داروخانه بری بخری. دقیقا همین اسم هم بگی بهت میدن. بعد دستورشو داخلش نوشته که باید دو قطره ادرار را داخل سوراخ بریزی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هردو بار روز پريودم ولي همينجا ديدم خانمهايي كه بعد از بيست روز هم مثبت شده يعني خيلي دير لقاح ان ...

مثل من ۶ روز از پریودم میگذره ۱۱ موعدم بود ولی .... هنوز منفی 

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔
مثل من ۶ روز از پریودم میگذره ۱۱ موعدم بود ولی .... هنوز منفی 

نگران نباش بعضي وقتها نگراني باعث ميشه بارداري اتفاق نيوفته يا خداي نكرده از بين بره اگه قسمتت باشه هست وگرنه با نگراني و نااميدي چيزي نميشه بيخيال البته گفتنش اسونتره

نگران نباش بعضي وقتها نگراني باعث ميشه بارداري اتفاق نيوفته يا خداي نكرده از بين بره اگه قسمتت باشه ...

نمیدونم دردم چیه  ولش

دیگه نمیخوامش 👶خسته شدم از بس خواستم و اون نخواست  ‌ . خدا  جون ممنون امانتی ات پیش خودت 😔

سلام استارتر و یکتا جون شما لک بینی هم دارید؟ منم دقیقا مث شمام . امروز امیدوار بودم ک اونم باز بی بی چک منفی شد. فقط من از پریروز وقتی با دستمال کاغذی تو رو بررسی می کنم ی کم لک هس تو ولی بیرون هیییچی. نمیدونم چکار کنم. تا حالا نشده بود این طوری

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام استارتر و یکتا جون شما لک بینی هم دارید؟ منم دقیقا مث شمام . امروز امیدوار بودم ک اونم باز بی ب ...

من که لک بینی اصلا ندارم.

حتی همیشه قبل از پریودی کمرم درد میگیره ولی تا الان نگرفته.

سلام استارتر و یکتا جون شما لک بینی هم دارید؟ منم دقیقا مث شمام . امروز امیدوار بودم ک اونم باز بی ب ...

من فک میکنم ما باید بریم تست خون بدیم.

تا همه چیز قطعی مشخص بشه

4 روز قبلش... روز 26سیکل

قلبش نزد😔

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
من فک میکنم ما باید بریم تست خون بدیم. تا همه چیز قطعی مشخص بشه

میترسم. انقد ک رفتم منفی شده. نمیدونم چیکار کنن.

با خودم میگم بارم صبر کنم بلکه پری اومد مخصوصا یا لکی ک تو هست.

از طرفی هم نگرانم آخه من پارسال همین موقعا حاملگی خارج رحمی داشتم و ی لوله رو از دست دادم. میگن برا بار دوم هم احتمالش هس.

برا همین یکم نگرانم ک نکنه بازم اونجوری باشه و دیر متوجه بشم خدای نکرده.

الآن خونه دوستم بودم بلند شدم ک لباس بپوشم بیام خونه چشمام سیاهی رف و دست و پام از تو لرز گرفت. نمیدونم چرا اینجوری میشم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میترسم. انقد ک رفتم منفی شده. نمیدونم چیکار کنن. با خودم میگم بارم صبر کنم بلکه پری اومد مخصوصا یا ...

اگه فهمیدی بارداری حتما بهم خبر بده 

خوشحال میشم.

ایشالا خدا دامن همه منتظرها رو سبز کنه

اگه فهمیدی بارداری حتما بهم خبر بده  خوشحال میشم. ایشالا خدا دامن همه منتظرها رو سبز کنه

چشمم آب نمیخوره عزیزم کاملا احساس می کنم امروز پری میاد. اگه بودم چشم میام میگم. دیروزم  با دکتر حرف زدم گف صبر کن تا ده روز  تاخیر داشته باشی بعد احوالتو بگو بهم.

توکل ب خدا