2777
2789
بزار سرمون به کار خودمون باشه حالا باهر چشمی .👹👹👹👹

بهش بگو بزاره اون عکسه لعنتیشو من اعصاب ندارم خوابم میاد خودم بگم پاچشو گرفتم 😂😂😂😂

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂بنده خدا هی میخواد دربره نمیزارین زود راضیش کنین تا در نرفته😠به خودتون سپردم عشقا😍😍😂

تو چادرتو سر کردی؟ بدو بشین رو صندلی تا داماد فرار نکرده😂 خودم الان میارمش فقط حق کمیسیون منو بدین خخخخخ

بهش بگو بزاره اون عکسه لعنتیشو من اعصاب ندارم خوابم میاد خودم بگم پاچشو گرفتم 😂😂😂😂

گذاشت بنده خدا😒

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

گل بریزین رو عروسو دوماد یارمبارک یار مبارک باد

لای لالالای لای لای لای لای لالای لالی لای لای

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!پسرم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!

الان کلاس چندمید هر کدومتون ؟ 

سن ؟

محل زندگی ؟ 

اقا پسر نمیدونم چرا شک دارم خودت باشی عکس داداش بزرگتو نپیچیدی ؟ 

خدا مرا به اسم کوچک میشناسد. Meow𓃠
بچه ها فایده نداره باید بریم دوماد رو گروگان بگیریم بزور بشونیمش پا سفره عقد تو عالم معناست بنده خ ...

بیا بیا دست منه😀😀ببندش محکم در نره

و زمینی که قسم خورد شکستم بدهد🙃