2777
2789
بله یادمه که حتی گفتین حلقه نداره 😂😂😂

خخخخخ آفرین خاطرتون بود

من خیلی درگیر ی کاری کردم خودمو دیگه با جنس مخالف در ارتباط نیستم که پسند کنم و رابطه و ازدواجی صورت بگیره اعصابم سرش یکم

ارشد خودندن هم راه کردم یعنی دانشگاه هم نمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخخخ آفرین خاطرتون بود من خیلی درگیر ی کاری کردم خودمو دیگه با جنس مخالف در ارتباط نیستم که پسند ک ...

عکس بزار 

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
چون اقا اومد تو تاپیک من رفتم اعلان میاد میام میبینم اینجاست ببخشید بی خداحافظی رفتم شبتون خوش 

راپانزل سلام   

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    
😭😭برای من ک فقط درد و گریه بود هست و خواهد بود

وقتی عاشق هم نیستی همش دردو گریه ست 😔😔

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
😭😭برای من ک فقط درد و گریه بود هست و خواهد بود

چرا خودتو اذیت میکنی عزیزم هرکی سهمت باشه خودش خودبخود سمتت کشیده میشه درسته مردا بیشتر با چشمشون عاشق میشن و زنا با گوششون ولی توام چیزی کم نداری گلم بعدشم ممکنه یکی حتی خیلی خیلیم زشت باشه ولی به چشم یه پسر واقعا زیبا باشه چون تعریف هرکی از زیبایی متفاوته ادم عاشقم به این چیزا توجه نمیکنه

یه سوال مردا فقط عاشق قیافه میشن ِ دخترای زشت چی پس😢

با اجازتون نمیخواستم ببینم ولی چشم فقط خورد به ی عکسی که شما گذاشته بودی

فکر کنم دستت رو بینیت بود

خوب بودی زشت نبودی که 

فیست کوچولو بود و شیرینی خاصی  داره

در واقع هرچی سن میره بالا از  درصد ملاک زیبایی دختر کم میشه و به درصد  ملاک های دیگه ش اضافه میشه 

یعنی پسرا از 25 دیگه همه چیز رو زیبایی نمیبینین

مرده👊😐

خب باشه یه بارم اقایون عکس بزارن چی میشه اخه🤔

خیلی ممنون انشالله بهترینا براتون رقم بخوره 

باهات قهرم ایرانی