2777
2789
لطف داری اونجوری هم نیست  دوران اوجم تموم شده     دیگه دختری دورم نیست به خودم برسم

حذفش کن دیگه

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیچاره چقدر مظلومه چقدر زود عکسشو گذاشت    

خیلی بادبو با شخصیته

تنها عشق و‌اقعی عشق مادر به فرزندشه😍😍😍               ۹۸/۷/۲۴ هیچکسی قابل اعتماد نیست  گربه محض رضای خدا موش نمیگیره                                  ۹۸/۲/۱۶ نیازی به فداکاری برای هرکسی نیست             ۱۳/۹/۹۸یه اشتباه 
ن ناسالم نیست زندگی خوبی نخواهد داشت به نظر من

من زندگیو نمیگم اقای ایرانی گفتن ناسالمه من اونو پرسیدم در کل ازدواج به هردلیلی انجام بشه 50 50 هست چون مث هندونه دربسته ست باید بری داخلش ببینی چه خبره ولی من قبول ندارم کسی که دنبال همسر زیبا باشه ناسالمه چون همه ما دنبال زیبایی هستیم تو این دوره هم نه تنها 90 درصد پسرا بلکه بیشتر دخترام دلبسته همون ظاهر میشن وگرنه تو برخورد اول عاشق چی میشن؟ اخلاق؟

آره آره ایول خوب شد گفتی باور کن بعد از این همه سال برا اولین بار عکس گذاشتم خخخخ

🙃حالا هیچی نمیشه دیگه .ما نی نی سایتی ها عاشق عکس دیدنیم