2777
2789
عنوان

پذر شوهره کنجکاو

242 بازدید | 20 پست

چند شب پیش عروسی دعوت بوددیم بعدش منم چندتا از عکسامونو گذاشتم ستوری اینستا که پدر شوهرم دیده بود من و همسرم باهاشون کلا ارتباطمونو قطع کردیم واسه همین خبر ندارن از ارتباطات و زندگیمون تا اینکه دیشب دوست همسرم به شوهرم گفت بابات چند بار باهام تماس گرفتع امارتوگرفته و پرسیده عروسی کی رفتن این عکسارو گذاشتن.به نظرت دلیل این کاراشون چیه ومن چطور بااین قضیه برخوردکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره....بگوشس برسون بخودمون مربوطه....من پدرشوهرخاله زنکم عکسای ت ل گ سیوکرده بودنشون خودم داد....خشکم زد.....گفتم واسه چی عکسموسیوکردین؟خوشم نمیاد

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

پدرشوهر منم خیلی فوضوله.به همه چی کارداره خاله زنک.ایششششششششش

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
اخه جالب اینجاس طوری رفتار میکنه که اصلا واسمون مهم نیستیددد

همش دروغه

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
واقعاااا ایششششششششش

5 سال دور ازشون بودیم چقد خوب بود.اه ،کاش باز بریم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...