2777
2789

میخوام فردا برم کلینیک

خواستم بپرسم چکاز میکنن

بعد شوهدم فردا نمیتونه نمونه بده

چون چند  روزه نزدیکی نکردیم

و نمونه ش تازه نیست

فعلن بهت دارو میدن تا فولبکولهات بالغ شن.بعد روز 12یا 14بستگی به وضعیتت داره که فولی خوب داری یا نه شوهرت باید نمونه بده.ما توی خونه نمونه گرفتیم زود بردیم ازمایشگا

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
فعلن بهت دارو میدن تا فولبکولهات بالغ شن.بعد روز 12یا 14بستگی به وضعیتت داره که فولی خوب داری یا نه ...

دستت دردنکنه عزیزم

خدا خیرت بده

بخاطر شوهرم نگران بودم

امروز خواستیم رابطه داشته باشیم

تا انجام داد پریود شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستت دردنکنه عزیزم خدا خیرت بده بخاطر شوهرم نگران بودم امروز خواستیم رابطه داشته باشیم تا انجام ...

پریود که شدی برو دکتر از روز دوم باید دارو مصرف کنی برای ای یو ای.  اتشالله نتیحه بکیری..

دوست دارم مادر باشم.فرزندم الهی که به حق سمنوی فاطمه بر من نازل شوی..روی چشمانم بزرگت میکنم..فقط نامدار باش و پرافتخار..خداوندا بگذر از گناهانی که مانع از مادر شدن من میشود..خداوندا میخام همه ی عمرم مادر باشم..امیدم را ناامید مکن..یا ارحم الراحمین..ع
شما نتیجه گرفتی؟؟ امروز شدم فردا باید برم برا آی یو آی

من نتیجه نگرفتم.خودم تنبلی دارم.شوهرم کاملن سالمه..