2777
2789

بچه دوماه و دوازده روزه ام گاهی شبا چهار، پنج یا حتی شش و نیم ساعت میخوابه

مگه میشه بچه گرسنه اش نشه

دکتر گفته تا خودش نخواسته بهش شیر نده چون بالا میاره. (همراه عاروق بالا میاره معمولا کمی)

به نظرتون طبیعیه؟

نکنه بچه ام گرسنگی رو متوجه نمیشه؟

چند وقته خوابش بیشتر شده.

توی روز هم گاهی سه ساعت یا بیشتر میخوابه.

آخه مگه معده نداره این بچه😧

طراح طلا و جواهر و زیورآلات @maryrauf

نمیدونم به خدا 

من که درروز دخترم ۱ ساعت روی هم رفته نمیخوابه شبا هم ۲ ساعت یه بار بیداره

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صبرکن 3ماه ب بعدبیداری هاشم میرسه بذاربخابه بچه استفراعشم بخاطر رفلاکسشه دارو بده

ی دکتر بردم دارو داد گفت رفلاکسه دکتر بعدی که خیلی ام حاذق بود گفت کی گفته رفلاکس داره چون خودت بی دلیل بهش شیر میدی معده اش تحمل نداره و ی مقداری رفلاکس هم برای نوزاد طبیعیه. خلاصه گفت دارو نده.

دکتر قبلی رانیتیدین و ... داد

یعنی عدم گرسنگیش طبیعیه؟ سیره؟

دختر من دقیقا هشت روز از دخترشما بزرگتره شبا دوهفته بیدار میشه معمولا سحر میشه پنج شش ساعت بیدارنش ...

شنیدم خواب شب خیلی باعث وزن گیری میشه و در طولانی مدت باعث میشه بچه عادت کنه شب ها بخوابه. دکترم خیلی تاکید میکرد بیدارش نکن اما خدایی تا حالا شش ساعت نخوابیده بود دیگه

نمیدونم به خدا  من که درروز دخترم ۱ ساعت روی هم رفته نمیخوابه شبا هم ۲ ساعت یه بار بیداره

احتمالا خودتون عادتش دادین دوساعت ی بار بهش شیر دادین درسته؟

شنیدم خواب شب خیلی باعث وزن گیری میشه و در طولانی مدت باعث میشه بچه عادت کنه شب ها بخوابه. دکترم خیل ...

هرچی که بزرگتر شن کارهاشون هم تغییر میکنه

شاید از الان میخواد اینجوری باشه برنامه خوابش

پسر من از سه ماهگی به مدت هشت ماه کلا شبها تا ساعت6صبح بیدار می موند

هرکاری کردم شبها بخوابه نتونستم

هرچی که بزرگتر شن کارهاشون هم تغییر میکنه شاید از الان میخواد اینجوری باشه برنامه خوابش پسر من از ...

ای جان دلم

هر کاری میکنن مامان به سازشون میرقصه دیگه

جوجه من نوزادی دو ساعت ی بار یک ماهگی سه ساعت ی بار الانم سه چهارساعت ی بار بیدار میشه.

کاش فقط شیر بخوان و مریض نباشن

نه ربطی نداره عزیزم بچه هایی که زود زود گرسنه میشن بیدارمیشن،شیرت خوبه که سیر میمونه

ان شا الله که اینطوری باشه عزیزم. اما اونقدری وزنش خوب نیس‌ فکر کنم معده اش کوچیکه چون از اول به زور بهش شیر ندادم یعنی از یک ماهگی که دکتر بهم گفت فقط وقتی خودش خواست بهش شیر بده دیگه خودم شیر ندادم تا نخواست