2777
2789

من میزم توچارماه...پنج روز دیگ موعدمه

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وقته منتظرم سه روز پیش هاش سی جی زدم ولی مهمان داشتم فقط دیشب تونستم اقدام کنم فک نکنم شانسی داشته باشم

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
خیلی وقته منتظرم سه روز پیش هاش سی جی زدم ولی مهمان داشتم فقط دیشب تونستم اقدام کنم فک نکنم شانسی دا ...

منم سه شنبه هاش سی حی زدم وشبش و فردا شب اقدام کردم ولی فک نمیکنم گرفته باشه

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
خیلی وقته منتظرم سه روز پیش هاش سی جی زدم ولی مهمان داشتم فقط دیشب تونستم اقدام کنم فک نکنم شانسی دا ...

ان شالله ک هست امیدت فقط و فقط به خدا باشه و استرس اصللللا نداشته باش

من پری ام 😢و یکسال و نه ماه اقدام 😔

اقای شوهر شیش ماه حدودا ک عمل واریگوسل کرده.

و خودم تخمدان پلی کیستیک ..

😔😔اگه یادم بودید برام دعا کنید بعد نماز هاتون و موقع اذان 😙😙😙

منم سه شنبه هاش سی حی زدم وشبش و فردا شب اقدام کردم ولی فک نمیکنم گرفته باشه

خواهر بدموقع برام مهمان اومد سه روز بودن اصن نتونستم اقدام کنم فقط دیشب اقدام داشتم

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم