2777
2789
حتما دکترم هر وقت فولیکول خوب داشته باشم بعدا بهم میده.. انشاا.. این ماه مامان بشییی 😍😍😘

فداتشم عزیزم مرسی خدا کنه به اونجا نرسی زودی باردار بشی 

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید بری دکتر سنتی.. حتما برو میگه چیا بخور و چیکار بکن ک رحمت اماده ی بارداری بشه 😊

اره حتما باید برم  خیلی تپل شدم از بلغممه

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
باید بری دکتر سنتی.. حتما برو میگه چیا بخور و چیکار بکن ک رحمت اماده ی بارداری بشه 😊

من طب اسلامی میرم😐

اگ میشه ی صلوات بفرستین قلب نی نیم سالم باشه ب سختی باردار شدم 
هرکاری میکنم نمیشه تنبلی شدید تخمدان دارم کیست آندومتریوز دارم دگ هم پول دوا درمون ندارم دکترا هم ک ...

اره خدا نگذره ازشون منم خواهرم تنبلی داره بنده خدا دکترا فقط ازش پول میگیرنو هیچی

بچه ها من ۱۵ سیکلم دو تا هاش سی جی زدم و از قبل ووبعدش درد تخمدون و شکم و کمردررد گرفتم الانم ک چهار روز میگذره سینه هام تیر میکشه و گر میگیزم نشونه خوبیه یا اینکه نه مثل همیشه ؟

بیاد آرزوهایم سکوتی میکنم بالاتر از فریاد ......
اره خدا نگذره ازشون منم خواهرم تنبلی داره بنده خدا دکترا فقط ازش پول میگیرنو هیچی

خیلی بده خواهر میترسم هیچوقت مادر نشم

بچه ها من ۱۵ سیکلم دو تا هاش سی جی زدم و از قبل ووبعدش درد تخمدون و شکم و کمردررد گرفتم الانم ک چهار ...

اگه نوک سینه هات دردش بیشتره..احتمال حاملگی بیشتره.. ولی انشاا... ک باردار باشی 😍

اگه نوک سینه هات دردش بیشتره..احتمال حاملگی بیشتره.. ولی انشاا... ک باردار باشی 😍

آره من چند ماهه دارم استفاده میکنم هیچوقت سینه هام درد نگرفته 

من گرم و ترم خوبه یا بد؟

ارع رحمت گرمه راحت تر باردار میشی من سردم

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین