2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ی طلاق با وجود بچه

10127 بازدید | 44 پست

سلام .من دو قلوی ۴/۵ ماهه دارم ۵ ساله ازدواج کردم ‌‌از مشکلاتم نمیگم ..فقط میخوام بگم داخل هیچ موردی تفاهم نداریم ..همش گریه و قهر ..جدیدا به کتک کاری هم رسیده کارمون ..

تا الان بخاطر خانواده ها و حفظ آبرو جدا نشدیم .اما دیگه تصمیمم قطعی شده با اینکه میدونم رندگیم خونه ی بابام جهنم میشه .بخاطر سرکوفت ها  سرزنش ها ..

اما حالا نگران دوقلوهام هستم .‌‌.هیچکی مثل خودم نمیتونه بهشون رسیدگی کنه ..ممکنه دادگاه ازم بگیرتشون ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا یه سنی حضانت با مادره تا جایی ک میدونم عزیزم.

اما ب نظرم طلاق بستگی ب آدمهای ی رابطه داره.شاااااااید هنوز بشه ک جدا نشی.

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

تا هفت سال هم باید خرجشون بده باباشون

مهرتم بذار اجرا حال باباشون جا بیاد

خیالت راحت با وجود دو بچه و نداشتن مشکل خیلی بزرگ نه دادگاه طلاق میده نه ریش سفیدا میذارن

فقط شوهرت آدم میشه

پیج خوشمزه من @angel__dessert
عزیزم همیشه من گفتم کسایی ک مشکل دارن بچه نیارن بخدا گناهددارن حالاهم ک اوردی بنظرم زندگی کن بخاطراو ...

اصلا امکانش نیست دیگه ..شوهرم خیلی آزارم میده مرتب جلو در وهمسایه داد میزنه میگه گمشو برو بیرون طلاق بگیر ..همش باید التماس کنم بیرونم نندازه ..با اینکه حق با منه .. شما بودین تحنل میکردین ..خیلی دارم تحقیر میشم 

عزیزم الان دعوا میشه بین مخالفان طلاق و موافقین.بهتره بخاطر بچه هات اونم نه یکی دوتاشون تحمل کنی البته تنها راهش ببخشید خررر کردن طرفه فکرشو بکن بعدا بچه هات سربار میشن یا چیزی لازم داشته باشن به خودت بگن تو به کی بگی آدم مادر که شد باید چشمشو رو خیلی چیزا ببنده.خانما گارد نگیرید منم تو همین موقعیت بودم 

نمیشه برید مشاوره ؟  شتید واقعا تیپ شخصیتیتون زمین تا آسمون متفاوته  ولی خییییییلی سخته ...

سخت که خیلی هست ...۶ ساله ..اصلا یه جورایی از هم بیزاریم ..رابطه جنسی..عشق و علاقه ..بیرون رفتنامون ...همه چیمون افتضاحه افتضاح 

عزیزم همیشه من گفتم کسایی ک مشکل دارن بچه نیارن بخدا گناهددارن حالاهم ک اوردی بنظرم زندگی کن بخاطراو ...

عزیزم همیشه اینطور نیس منم پدر و مادرم خیلیی اختلاف داشتن مامانم به خاطر ما زندگی کرد ولی ذره ای آرامش نداشتیم همیشه میگم به مامانم کاش جدا شده بودی. 

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....