2777
2789
عنوان

نظرتون درباره ی طلاق با وجود بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 10127 بازدید | 44 پست
اصلا امکانش نیست دیگه ..شوهرم خیلی آزارم میده مرتب جلو در وهمسایه داد میزنه میگه گمشو برو بیرون طلاق ...

شماک اینجوری بودی بهیچ وجه نبایدبچه میاوردی  الانم بخاطرشون بایدتحمل کنی فک کن طلاق بگیری درست میشه همه چیت نه بعداز بچه هات بزرگ میشن سختترم میشه از تجربه هایی ک توخانواده ام داشتم میگم بهت اگه خودت تنهابودی طلاق گرفتن خوب بود ولی با دوتا بچه فک نکنم

وای تو الان خیلی کوچیکی 

اشتباه پدرم ..بزور تو سن ۱۹ سالگی شوهرم داد ...بزورم گذاشت بچه دار شم ..خدا شاهده شاید نزدیک ۲۰۰ بار با گریه رفتم خونمون اما همین بابام گفت نننننه ...ایراد از تو هست برگرد سر زندگیت ..بزور وادارم کرد بچه بیارم ..همش میگفت نوه نوه نوه ..نکنه نازایی نمیاری ...خیلی دلم پره ..میدونمم الان کلی تحقیرم میکنه ..اما اینجوری هم نیست که پشتم نباشه ..میخوام برم التماس بابام کنم تا شوهرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا هفت سال هم باید خرجشون بده باباشون مهرتم بذار اجرا حال باباشون جا بیاد خیالت راحت با وجود دو بچ ...

خیلی لجبازه و از خداشه که طلاق بده ..از دیشب میگه جمع کن برو ...گفتم این وقت شب ؟ میگه ترسوی بزدل بی عرضه ..عرضه نداری طلاق بگیری ...گمشو برو 

اشتباه پدرم ..بزور تو سن ۱۹ سالگی شوهرم داد ...بزورم گذاشت بچه دار شم ..خدا شاهده شاید نزدیک ۲۰۰ بار ...

عزیزم قربونت بشم برای بچه هات میگم ولی اگه خانواده ات پشتت هستن غرنزنن باجونو دل قبولتون کنن برو ولی اگه بری هی بخوان زخم زبون بزنن بایدصبورباشی خیلیییییی

عزیزم الان دعوا میشه بین مخالفان طلاق و موافقین.بهتره بخاطر بچه هات اونم نه یکی دوتاشون تحمل کنی الب ...

کاملا میفهمم چی میگه ..اما شوهرم منو نمیخواد ..اون میگه باید طلاق بگیریم ..

خیلی لجبازه و از خداشه که طلاق بده ..از دیشب میگه جمع کن برو ...گفتم این وقت شب ؟ میگه ترسوی بزدل بی ...

چقدبیشعور اه معذرت ولی مرده شورهمچین شوهروپدریگببرن برو خوب بود یچیزر داشتی ک میتونستی حداقل جدازندگی کنی اینجور چیزاهس باید زن خ حواسش باشه پس اندازی داشتهدباشه 

شماک اینجوری بودی بهیچ وجه نبایدبچه میاوردی  الانم بخاطرشون بایدتحمل کنی فک کن طلاق بگیری درست ...

راست میگی ..ولی چاره چیه ☹😔   بخدا خسته شدم از التماس کردن ..جدیدا هم خرجی نمیده پول رو میده به مادرو پدرش ..میگه هر غلطی میخوای کن ..

عزیزم واقعا متاسف شدم.  بچه های منم تقریبا مثل دو قلو هستن.  با فاصله یکسال و نیم اختلاف سنی دارن.  منم وقتی دخترم چهار پنج ماهه بود به فکر طلاق افتادم.  خانواده م مانع شدن.  و به تعویق انداختن . وقتی دخترم هشت ماهه شد به طرز عجیبی باردار شدم و شوکه شدم برای بچه دوم.  اختلافاتم بیشتر و بیشتر شد.  شوهر من یک نفهم تمام عیاره که از ازدواج فقط رابطه رو میدونه و بس ، نه خرجی داد بهم و نه شیر خشک میخرید چون شیرم کم بود.  وای روزهای خیلی بدی داشتم.  پنج شش سال از اون روزها میگذره ولی شوهرم بدتر شده ، قبلا دخترام سه ساله و چهارساله بودن رفتم پای طلاق ولی خانواده م نزاشتن.  طلاق با دو تا شیرخواره به نظرم بدون حمایت مالی وعاطفی امکانپذیر نیست عزیزم.  

راست میگی ..ولی چاره چیه ☹😔   بخدا خسته شدم از التماس کردن ..جدیدا هم خرجی نمیده پول رو میده ب ...

شوهرمن لجبازیش بده بااین حال زیاددلم نیس بچه بیارم...اگه میتونی صبورباشی دربرابرحرفای خانواده ات برو

عزیزم همیشه اینطور نیس منم پدر و مادرم خیلیی اختلاف داشتن مامانم به خاطر ما زندگی کرد ولی ذره ای آرا ...

فک میکنی عزیزم عمه من با دوتابچه طلاق گرفت ولی الان میگه با اون بود بنظرم بهتربود بچه هاش خ وضعشون خرابه

چقدمیشه؟اگه بتونی ی خونه اجاره کنی و مهریه اتو بگیری حداقل نصفیشو میتونی خرج خودتو بچه هاتوفراهم کنه ...

باهاش حرف میزنم میگم یه مقدار پول بهم بده ..فک کنم واسه اینکه سریعتر طلاق بگیرم اینکارو بکنه ‌‌‌...مهریه رو هم مطمئنم نمیده و هزارتا راه بلده که اذیت کنه