2777
2789

سزارین بودم ... نه اصلا سخت نبود . بارداری خیــــــلی خوب و راحتی داشتم 

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوقلو روسزارین میکنن نمیشه طبیعی زایمان کرد

چرا عزیزم اگه وضعیت قرار گیری بچه ها درست باشه طبیعی میکنن ... من وکترم به زور میخواست طبیعی باشم ۳ تا دکتر عوض کردم تا آخری راضی شد سزارین کنه ... 

واقعا از طبیعی میترسیدم 

اگر کسی را یافتی  👀 که در لبخند غمت را دید !!!!! در سکوت حرفت را شنید !!! و در خشم ؛ محبتت را فهمید!!! بدان که او بهترین دارایی توست 
خیلی استرس دارم 

اصلا استرس نداشته باش چون بدترین چیز استرس ... 

بارداری و زایمانش نه سختی داره نه ترس . استرس رو بزار واسه بزرگ کردنشون که هم سختی داره هم ترس البته در کنارش خیلی هم شیرین 

یکی از اشنا ها سزارین کرده رفته تو کما الان همش استرس و ترس تو دلمه 

اون کاری به یه قلو و دو قلو نداره حتما یا مشکلی داشته یا اشتباه پژشکی بوده .... چرا رفته تو کما؟ 

من سز کردم کل بیهوشیم هم ۱۵ دقیقه بود بعدشم خوب بودم 

خدا حفظشون کنه  منم دختر و بسر دوست دارم ان شاالله منم دختر و بسر باشه

ممنون ... انشاالله سالم و صالح باشن ... ولی در کل یه دختر یه پسر سختی هاش خیلی بیشتر دوقلوهای هم جنس