2777
2789
عنوان

حرکت بچه تو ب ا س ن😓😓😓😓

410 بازدید | 36 پست

سلام دوستان خوبین؟؟من ۲۵ هفته هستم از دیروز وقتی میشینم ب ا س ن م نبض میزنه انگار ک بچه اونجا حرکت میکنه؟؟کسی تجربه ای داره؟؟😓😓😓از نشانه های زایمان نباشه؟؟!!!!😨😨😨😲😲😲😲

برای زایمان بچه میره پایین سر دلت خالی میشه

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  

😐😐😐😐😐

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای نههههه. منم اینطوریم. تو بارداری همه چی‌طبیعیه. حالا ببخشید مقعدمم تیر میکشه. زیاد فک نکن

اخه مامانمم دیشب تو خواب دیده بچم ۷ ماهه دنیا اومده برا همین نگرانم😓😓😓

خیلی نگرانم😓😓مامانمم دیشب تو خواب دیده بچم ۷ ماهه دنیا اومده😨😨😲😲😲

نه بابا خیالت راحت اون ربطی به بچه نداره

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
طبیعیه گلم هفته های اخر باید حرکاتشو چک کنی و نگران باشی

اخه روزای قبل صبح از خواب بیدار میشدم درست متوجه میشدم

ولی از دیروز صبح خیلی کم 

الانم یه شکلات خودم ناشتا انگار نه انگار

میشه برای مشکل داداشم (امن یجیب)بخونید🙏

من گاهی مقعدم تیر میکشه دیشب خواب دیدم. کلی لباس،خریدم شد صد تومن چقدر حال داد لباسای خشگل  چند تیکه دونه ای 15تومن چه خواب خوبی بود چقدر ارزون بودن😁😍

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی