2777
2789
عنوان

چه کاری تو عروسی انجام دادین که اگه برگردین عقب انجام نمیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 42 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هنوز عروس نشدم😆من میخوام دراینده وقتی عروس شدم فاصله ارایشگاه باتالار کم باشه که تو ترافیک نمونم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
والا من هرکیو دیدم عروس شده بیشتر برنامه ریزیاش روز عروسی تغییر کرده😂😂😂😂

اره دیگه راست میگی چی فکر میکنیم وچی میشه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

همه چی خوب بود بعد از ۷ سال هنوز همه تعریف میکنن فقط فقط تشریفاتمو عوض میکردم که برا لجبازی با صاحب تالار میز شاممونو ساده چید با اینکه هزینه تک تک وسایل و... گرفته بود.

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa

کمتر میرقصیدم و البته افتضاح ترین حرکتم این ک تو عروس گردونی تا کمر از ماشین در اومدم بیرون و دست داداشم ک تو ماشین کناری بود رو گرفتم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
این حرکتو زدی عکس العمل مادرشوهر جونت چی بود😂

نبودش تو عروس گردونی کلا اینا تو عروسیه ما عین مهمونای غریبه بودن 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

اولی ک وارد تالار شدم خودم ک استرس داشتم با حجم عظیمی از سرو صدا هم روبرو شدم خیلی قیافم ضایعه.برگردم عقب ریلکس وارد مجلس میشم..بعدم اخر تالار ک دیگه همه بیرون رفته بودن فقط خودمون بودیم داشتیم عکس میگرفتیم با اقوام و فامیل.بقیه هم ک رفتن نمیدونم چیشد اخر بار دست شوهرمو بوسیدم خیلی ضایع بود درعوضی شوهرم دست منو ببوسه..نمیدونم چرا اون لحظه خون ب مغزم نرسید...😁