2777
2789
عنوان

چه کاری تو عروسی انجام دادین که اگه برگردین عقب انجام نمیدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 42 پست

رقصم . خدای من ی تیکه رقصیدم افتضاحه یعنی اصلا اون تیکه رو یادم میاد لذت عروسی از یادم میره 

یه دهه شصتی باحال  و یه معلم مهربون 😍 خوشگلا تو دعاهاتون به اسم مریم دعام کنین مهربونا😍

موقع خوندن خطبه اینقدر فین فین نمیکردم لامصب من موقع استرس اب دماغم میاد حالا فکرشو بکنین بیستا دوربینو و دویست نفر ادم دور و برتن این عاقد لامصبم بیست دقیقه با نازززززز هی میپرسید ودشیزززززه ییی مکرمه ی محترمه ی زیبایه نازه فلانه دختره گلم .....وای میخواستم میکروفونو بکنم تو حلقش از چشاش در بیارم مگه تمومش میکرد الان همش اونولحظه ها رو رد میکنم نبینم معروف شدم باهاش تازه ابجیمم هی بالا سرم میگفت نکن دیگه بسه کم بکش بالا قشنگ تو فیلم افتاده خواهر گلم مراقب فین فینت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادمه قدیم تو خونه عروسی میگرفتن یدفه خانمه گفت یکی بیاد این سینی میوه رو بگیره کمکم پخش کنه نمیدونم چرا عجله کردم زود پا شدم سینیو گرفتم که کمک کنم سینی هم خیلی بزرگ بود مجبور شدم یکم دستم رو بالا بگیرم بعد قدم اول رو برداشتم که برم پام لب قالی گیر کرد با سینی پر از میوه خوردم زمین 😂😂😂

کی میتونست منو بلند کنه دیگه🤣🤣🤣🤣

یادش که میوفتم تنم میلرزه کاش به گذشته برمیگشتم سنگین و عاقل سر جام میشستم آخه کی از من توقع داشت ۱۴ سالم بود همش😶😶

فیلم نمیگرفتم از عروسیم

منم به غیر از یه رقص دو نفره و لحظه ی ورود و پرتاب دسته گل فیلم نمیگیرم

فیلمبردارای کودن از رقص پیرزنا و هر صحنه ی ضایع و غذا خوردن فیلم میگیرن بیشتر فیلم طنز میشه تا عروسی

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
زیاد رقصیدم. اگه برگردم عقب عروس سنگین و رنگینی میشم و انقدر سبک بازی درنمیارم. یکیم آرایشگاهمو خود ...

دقیقا منم رقص افتضاح و ارایشگاه بیخودم روانمو داغون میکنه وقتی یادش میفتم

یارو میخواست اسبشو حرص بده سوار خر میشد🤨حکایت خیلیاس😏
آره خواهر. خودمم ميدونم.😥😥😥  ولی چون تو ماشين عادت دارم با آهنگ لبخونی میکنم. اونجا حواسم ن ...

فکر کردم میگی پشیمونی لب خونی نکردی 😂

من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""  
آره خواهر. خودمم ميدونم.😥😥😥  ولی چون تو ماشين عادت دارم با آهنگ لبخونی میکنم. اونجا حواسم ن ...

اسمت آدمو گشنه میکنه :|

من نه مراسم عقد گرفتم نه عروسی نه حتی ماه عسل رفتم رفتیم محضر با ددی و عشقم  اونجا عقد کردیمو ده روز بعدم من رفتم خونش  البته الان رسما زندگیمونو شروع نکردیم ولی کنار هم زندگی میکنیم  راضی هستم از روشی که انتخاب کردم  نه استرس داشتم نه چیزی   وضع مالی مون هم خداروشکر خوبه ولی به دلایلی این تصمیماتو گرفتیم 

از ۱۷ اذر شروع کردم 😍😍😍😍😍دیگه تنبلی بسه