هرچه بیشتر به میزان عشقمان اضافه کنیم شانس بیشتری برای رهایی از دام سایه خواهیم داشت. بچه هایمان را دوست بداریم اما این کافی نیست. باید یاد بگیریم بچه های دیگران را در آنسوی دنیا نیز دوست داشته باشیم.آوین❤️آرشین❤️آروشا❤️
من آرایشگاهی رفتم که گفت ۴صبح برم و آتلیه ای که گف ۱۰صبح باغ باشم.....من تو عمرم ۴صبح پانشده بودم ولی روز عروسیم با اون حجم خستگی ۴پاشدم و تا شب داشتم از خستگی می مردم.... اگه برگردم آرایشگاه و آتلیه ای رو انتخاب می کنم که مثه آدم برنامه ریزی کنن....
من خودم هنوز عروسی نکردم ولی عروسی ک رفتم; من ب شخصه انقدر بدم میاد عروس هی میاد میرقصه جیغ و داد میکنه 😂من دوست دارم ی عروس اروم باشم البته اگ برم در اینده باید انجامش بدم😂
موقع رقص با آهنگ لبخونی نمیکردم. اون لحظه حواسم نبود. ولی بعدا که فیلم رو دیدم فهمیدم چه گندی زدم. خ ...
اتفاقا لب خونی خیلی ضایع ست 😓😓😓
من امروز و در همین لحظه به اتفاقات خوب خوشامد می گم و خودم رو برای دریافت فراوانی، نور، برکت و زیبایی سزاوار و شایسته می دونم. من با تمام وجودم باور دارم که اتفاقات مثبت هر روز و هر لحظه و هر کجا و توی هر وضعیتی در انتظارم هستن. حق الهی و طبیعی من اینه که در زیباترین و آرامترین مکان های دنیا زندگی کنم تا بتونم استعدادها و توانایی های درونیم رو آشکار کنم و به ظهور برسونم."" تاپیک اطلاعات قانونی شروط ضمن عقد ویژه مجردها ""
من تمام خاطرات بدم توی عروسی از فیلمبرداره متاسفانه دوست براددشوهرم بود و همکارش که خانم بود طلبکار بود ازمون حتی توی عکسا لباس منو مرتب نمیکرد و دنباله لباسم جمع شده بود زیر پام توی عکسا