سلام بچه ها.من روز چهارشنبه روز ۱۱ پری بود سونو دادم تو تخمدان چپم ۴تا فولی ۲۳ ۲۱ ۲۰ و ۱۸ داشتم همون شب ساعت ۱۲ یدونه هاچ سی جی زدم.امشب بعد از نزدیکی وقتی رفتم دسشویی ابی که اومد بیرون حالت صورتی داشت یکم.چرا؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم با دارو فولیهات این سایز بودن؟؟؟ منم فردا این امپولو میزنم اگ فردا ساعت 9 صب بزنم بنظرت ...
نه من تخمدانم بیش از حد فعاله یک سالم هست تو اقدامم ولی نشد.دو ماه احر پزشکم رو عوض کردم و به اصرار لترورل خوردم یه کیست بزرگ ۸سانتی شد.دکتر گفت اصلا نباید محرک بخوری.شما اگه فردا صب زدی فردا شبش و شنبه ظهر نزدیکی داشته باش.فولیکولت روز چندم پری چند بود ؟
خوبه خوب اندازه هاش.احتمالا طول پریت ۳۰ روزه هست.ایشالله که این ماه مامان میشی.من این ماه هم از کیت تخمک گذاری استفاده کردم از روز هشتم گذاستم خط دومش پر رنگ نشد همش کمرنگ بود حتی بعد از تزریق هاج سی جی هم کمرنگ بود.و الان مطمئنم که کیست دارم.حالا چنند تاش کیست شده نمیدونم.نمیدونم چیکار کنم فولیکولای خوب دارم ولی متاسفانه کیست میشن !!با امپولم ازاد نمیشه!!!