2777
2789
عنوان

جای خال بعد از لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 37971 بازدید | 89 پست
سلام عزیزم والا من 50 روز گذشتهیکیش قرمزه4 تاش قهوه ای شدهک دارم ضد لک میزنم روشونبرا من خیلی بد برد ...

برای منم حس میکنم بد برداشته ... الان ۳۵ روز شده قرمزیش داره کدر میشه کم کم 🤦‍♀️ پس منم ضد لک بزنم کم کم 

برای منم حس میکنم بد برداشته ... الان ۳۵ روز شده قرمزیش داره کدر میشه کم کم 🤦‍♀️ پس منم ضد لک بزنم ...

سلام عزیزم 

منکه از بس حرص خوردم تو این دوماه

حتما برو پیش دکترت

باید برات ضد لک مناسب تجویز کنه

برا من تقریبا کمرنگ شدن

ولی بعید میدونم بره کامل 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم منکه از بس حرص خوردم تو این دوماهحتما برو پیش دکترتباید برات ضد لک مناسب تجویز کنهبرا من ...

سلام عزیزم . میفهمم . منم خیلی حرص خوردم و اضطراب کشیدم سر جا های لیزرم . برای من یکیش هم پشت لبه ، هرجا میرم کرم پودر میزنم ولی تا کی قراره اینطوری باشه نمی‌دونم ... 🤦‍♀️

انشالله که کامل بره عزیزم 

آره باید برم دکتر . شما چه ضد لکی استفاده میکنی؟

سلام عزیزم منکه از بس حرص خوردم تو این دوماهحتما برو پیش دکترتباید برات ضد لک مناسب تجویز کنهبرا من ...

مثل جای آبله مرغون اگه باشه ، سه چهار ماه طول می‌کشه تا بره 

من هشت ماه قبل آبله مرغون گرفته بودم ، جاهاشون مثل جای لیزرم شده بود . سه چهار ماه طول کشید تا کامل رفت با ترمیم کننده و ضدلک 

مثل جای آبله مرغون اگه باشه ، سه چهار ماه طول می‌کشه تا بره من هشت ماه قبل آبله مرغون گرفته بودم ، ج ...

من ضد لک درماتیپیک میزنم عزیزم 

یه شب درمیون گفت بزن

و مدام ضد آفتاب بدون رنگ میزنم

و ترمیم کننده در روز

سلام عزیزم . میفهمم . منم خیلی حرص خوردم و اضطراب کشیدم سر جا های لیزرم . برای من یکیش هم پشت لبه ، ...

برا منم 5 تاس

دوتاش پشت لبم

خیلی ریز بودن

اما الان جاشون اندازه عدس شده

میگفت چون ریشه داشته اینجوری شده

واس شما هم لکه ها بزرگتر از اندازه خالاس ؟ 

مثل جای آبله مرغون اگه باشه ، سه چهار ماه طول می‌کشه تا بره من هشت ماه قبل آبله مرغون گرفته بودم ، ج ...

ولی سعی کن زیاد کرم‌پور نزنی

ممکنه رنگدونه هاش بره تو پوستت و تیره ترش کنه

من فقط ضد آفتاب بیرنگ میزنم

برا منم 5 تاسدوتاش پشت لبمخیلی ریز بودناما الان جاشون اندازه عدس شدهمیگفت چون ریشه داشته اینجوری شده ...

برای منم همینطور بود . خیلی ریز بود خالم ولی الان جاش به اندازه عدسه تقریبا . 

دوتا هم دو طرف صورتم لیزر کردم که اونام همینطوره جاشون الان . پس ریشه ای بوده که اینجوری مونده جاش 

من هنوز خیلی امیدوارم که جاش بره ... انشالله بره برای جفت مون کامل 

ولی سعی کن زیاد کرم‌پور نزنیممکنه رنگدونه هاش بره تو پوستت و تیره ترش کنهمن فقط ضد آفتاب بیرنگ میزنم

آره خودمم ترسشو دارم . برای مهمونی رفتن مجبورم بزنم . بقیه موقع ها نمی‌زنم 

برای منم همینطور بود . خیلی ریز بود خالم ولی الان جاش به اندازه عدسه تقریبا . دوتا هم دو طرف صورتم ل ...

آره عزیزم

ایشالا که میره. یکم زمان لازمه 

من نمیدونستم اینقد طول میکشه 

اون دکتر بیسواد هم هیچی نگفت

وگرنه برنمی‌داشتم 

آره خودمم ترسشو دارم . برای مهمونی رفتن مجبورم بزنم . بقیه موقع ها نمی‌زنم

شما ترمیم کننده چی میزنی؟ 

زینک اولش زدی؟ 

آخه ب من نگفت زینک بزن

واس من بیشتر بخاطر همون لک انداخت

آره عزیزمایشالا که میره. یکم زمان لازمه من نمیدونستم اینقد طول میکشه اون دکتر بیسواد هم هیچی نگفتوگر ...

دقیقا . منم نمی‌دونستم وگرنه همچین ریسکی نمی‌کردم 

انشالله می‌ره 

شما ترمیم کننده چی میزنی؟ زینک اولش زدی؟ آخه ب من نگفت زینک بزنواس من بیشتر بخاطر همون لک انداخت

من ترمیم کننده استراتادرم میزنم 

زینک تا پنج روز زدم ، بعدش ترمیم کننده 

بجای زینک چیز دیگه ای نگفت بزنی ؟ گودیش که نمونده برای شما درسته ؟ 

شما ترمیم کننده چی میزنی؟ زینک اولش زدی؟ آخه ب من نگفت زینک بزنواس من بیشتر بخاطر همون لک انداخت

نگران لک نباش بنظرم . ضد لک واقعا می‌تونه از بین ببرتش 

ضد لک رو من هم برای جای آبله و هم برای جای جوش من خیلی استفاده کردم واقعا تاثیرش زیاده . جای آبله هام کاملا قهوه ای شده بود ، سه چهار ماه زدم کاملا از بین رفت جاش 

ضد لک سی بی پاریس + آکنالن (آداپالن) 

یه شب درمیون یبار اولی رو میزدم یبار دومی . دکتر تجویز کرده بود

می‌ره یکم صبوری میخواد غصه شو نخور