2777
2789
عنوان

جای خال بعد از لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 38074 بازدید | 89 پست
عزیزم منم برج هفت رفتم‌خال برداشتم. بالای لبمه  ااما جاش سفید شده یعنی سفید تر از پوست خودم ...

سلام من 20تا از خالام برداشتم سه چارروزه 😭 دارم از ترسش سکته میکنم سنی هم ندارم 21سالمع ‌... ازتو رفت جاش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام من 20تا از خالام برداشتم سه چارروزه 😭 دارم از ترسش سکته میکنم سنی هم ندارم 21سالمع ‌... ازتو ر ...

سلام عزیزم منم میخوام خالم و بردارم تا 10 روز جاش نی مونه؟ چون بعدش میخوام برم سرکار

سلام عزیزم منم میخوام خالم و بردارم تا 10 روز جاش نی مونه؟ چون بعدش میخوام برم سرکار

سلام گلم 

خیلی توقعت بالاس خخخخ

10روز؟البتع اره ده روز اولش خیلی سخته

ولی بازم بقیهش سختع اخه نباید افتاب بخوره که لک بیوفتع

ولی با ضدافتاب و کلاع حله

نمیشه بزارید موقعی که نمیرید سرکار؟

سلام  جای خال شما رفت؟ منم صورتم پر خال بود. الان برداشتم صورتم داغونه

سلام اره بهتره خیلییی خداروشکر صورتم بازتر شده

نگران نباش میره فقد مدام کرم ترمیم کننده بزن

دوساعت یع بار 

کرم ضدافتاب هم میری بیرون بزن بعد دو ماه خوب خوب میششه ولی به هرحال یکم سفید تراز خوده پوست میشن که بعدش باز عادی میشه و نامعلوم 

چندروزه انجام دادی؟ 

درکت میکنم الان 

من بدترین روزای عمرم بود

با وجود زدن ماسک برای بیرون بازم باید ضد آفتاب زد روی ترمیم کننده؟

نه فعلا الان دوروزه نزن ولی دور ورای زخمو میتونی 

بنظرم تا میتونی تا یک ماه نرو بیرون که بخای ماسک بزنی و...