2777
2789
عنوان

جای خال بعد از لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 38023 بازدید | 89 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترمیم کننده چی میزنی؟ اینا خیلی زیادن؟افسردگی نگرفتی؟ وای خدا کمکت کنه بگذرونی این ایامو

سلام‌ خوبین 

من‌ یک ماهه خال هام رو لیزر کردم ، ولی جاش مثل لکه قهوه ای مونده ، 

بعد برای دوستم ، دو هفته بعد من رفت همون جایی که من رفتم لیزر کرده ، اصلا جاش نمونده و خوب شده ، تازه برای اون گوشی و بزرگ بود .

برای من گوشتی نبودن .پس چرا لگه قهو های مونده 😭

تا سه روز گفت پماد تتراسایکلین بزنم ، بعد کرم ترمیم کننده درمالیفت دو ساعت یک بار بزنم 

هر روز ضد افتاب بزنم 

شبا هم موقه خواب آبرسان 

چکار کنم ؟؟همینا خوبن ؟؟میکم نبرم دوباره لیزر کنم ؟؟

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
سلام‌ خوبین  من‌ یک ماهه خال هام رو لیزر کردم ، ولی جاش مثل لکه قهوه ای مونده ،  بعد برا ...

سلام مرسییی عزیزم

باید ضد لک میزدین الان هم بزنین فک نکنم بی تاثیر باشه ولییی حتما برو پیش دکترت

من تااالان کلی گذشته ولی اونقدرا دبگ ارایش هم نمیکنم فقد ضدافتاب 

و ابرسان هم نزدم من!الان شروع کردم 

دکتر برو حتما و یه ضدلک قوی

سلام مرسییی عزیزم باید ضد لک میزدین الان هم بزنین فک نکنم بی تاثیر باشه ولییی حتما برو پیش دکترت م ...

من دکتر نرفتم ، رفتم یه سالن آرایش معروف 

ضد لک دارم استفاده میکنم داره بهتر میشه 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
سلام خسته نباشید حدود ۱۶ روز خالای صورتم برداشتم اما جاشون تیره شده چیکارباید بکنم

سلام عزیزم 

منم الان 17 روزه برداشتم. همشون قرمزن و بزرگتر از اندازه خال. شما لک جای خالتون رفت.؟ 

سلام عزیزم منم الان 17 روزه برداشتم. همشون قرمزن و بزرگتر از اندازه خال. شما لک جای خالتون رفت.؟

سلام عزیزم برای شما جاشون رفت ؟  من الان ۱۸ روزه لیزر کردم ، هم سطح پوستم شده گودیش ولی قرمزه و قرمزیش بزرگتر از اندازه خال ... 

چقد طول می‌کشه خوب بشه ؟  فقط ترمیم کننده بزنم یا ضدلکم بزنم ؟ 🥲

سلام عزیزم برای شما جاشون رفت ؟ من الان ۱۸ روزه لیزر کردم ، هم سطح پوستم شده گودیش ولی قرمزه و قرمز ...

سلام عزیزم 

والا من 50 روز گذشته

یکیش قرمزه

4 تاش قهوه ای شده

ک دارم ضد لک میزنم روشون

برا من خیلی بد برداشته

رفتم متخصص پوست. گفتش احتمالا تا 6 ماه طول بکشه

سلام خسته نباشید حدود ۱۶ روز خالای صورتم برداشتم اما جاشون تیره شده چیکارباید بکنم

سلام عزیزم 

شما جای خالتون که تیره شده بود خوب شد؟ 

منم الان همین مشکل رو دارم