2777
2789
عنوان

خانوما توروخدا گزارش بزنین

452 بازدید | 22 پست

عکسمو گذاشته تو تاپیکش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2270194/خانم-الناز-تاران-که-استانبول-با-پول-مردم-زندگی-میکنی?

postId=76362334

توروخدا گزارش بزنین

الناز هستم از استانبول پیجم اینستام elnaztaran1 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الناز تاران هستم و تو استانبول زندگی میکنم

یه پیج 6000 نفری داشتم که توش کلا درباره استانبول و زندگی تو اینجا مینوشتم و حس خوبی به بیننده هام انتقال میدادم.

گاهی هم سفارش میگرفتم و خیلی خوب به دست مشتری هام میرسوندم

تا دو هفته پیش...

که صبح زود از خواب بیدار شدم و دیدم که پیجم هک شده

در همون حین هم اطلاع دادن که مادربزرگ عزیزم فوت شده

تصور کنین چقدر حالم بد بود

من عاشقانه پیجمو دوست داشتم

هرروز استوری لایو

بخاطر اینکه اینجا زندگی میکنم ولی حجاب دارم بارها الفاظ زشت بهم گفتن

نمیدونم کدوم از خدا بی خبری شبونه هکم کرد و خیلی خیلی جیزای افتضاحی تو بیوگرافیم نوشت

3 نفر بودن که شفارش داده بودن و پول کارت به کارت کرده بودن

من هیچ شماره و نشونی ازشون نداشتم

همشون تو دایرکت بود

تا اینکه صبح اطلاع دادن که تو نی نی سایت تاپیک میزنن که من کلاه بردارم

اومدم دیدم عکسمو گذاشتن

واقعا دست و پام از صبح داره میلرزه

من هم مثل شما خانواده دارم

فقط همینو میگم دنبا خیلی کوچیکه

و ما تو همین دنیا به سزای عملمون میرسیم

این کاری که شما با من کردی تقاص سنگینی داره

من پیح جدید و دوباره با همون اسم پیج قبل فقط بدون فاصله گذاشتم تا پیدام کنین

ولی شما مشخصه که قصدت دشمنی بوده

من حتی نمیشناسمت کی هستی 

اینو بدون که همین امروز میرم کنسولگری و شکایت میکنم

من اصلا تو فکرمم نمیتونم مال حروم و تصور کنم خواهش میکنم گزارش بزنین

خب اون خانمم گفته صفحه شما بسته شده 

هر کی بود همین فکرو میکرد که شما کلاه برداری چون پولو گرفتی جنسو ندادی 

شکایتم بکنی اتفاقی نمیفته 

برو به همون خانم بگو پولشو پس میدی و تمام عزیزم 

امضامو تا آخر بخون خیلی به دردت میخوره                              آزمایش خون خیلی ساده ای وجود داره به نام آزمایش ذخیره تخمدان یا amh . این ازمایش نشون میده چه قد تخمک داری اگه عدد ذخیرت خیلی بالا باشه تنبلی داری و زودتر درمان کن تا درد نازاییو نکشی چون همه تنبلی ها راحت درمان نیستن.اگه عدد کم باشه ،یعنی ذخیره تخمک نداری و داری به یائسگی نزدیک میشی و باید زودتر باردار بشی و اگر مجردی تخمک فریز کنی که بعدا مجبور نشی از زن دیگه تخمک بگیری و کارت به تخمک اهدایی بکشه .جدی بگیرید و انجام بدید چون وقتی علامت یائسگی خودشو بروز بده دیگه تخمک زیادی نمونده و اگرم مونده باشه ممکنه پوچ باشه و همون طور که گفتم همه تنبلی ها راحت درمان نمیشن و بعضی هاشون فقط مجبورن آی وی اف کنن .پس این ازمایشو انجام بدید هزینش حدود دویست هزار تمنه اما هزینه ای وی اف و یا تخمک اهدایی صد برابر این ازمایش هست تو همین سایت کسایی وجود دارن که زیر بیست سال سن دارن و یائسه شدن و یا تنبلی تخمدان دارن و سال ها نازا بودن .
خب اون خانمم گفته صفحه شما بسته شده  هر کی بود همین فکرو میکرد که شما کلاه برداری چون پولو گرف ...

من از صبح دارم تو نی نی سایت بهش پیام میدم آفلاینه بخدا ایدی اینستاشو حفظ نبودم پیداش نکردم وگرنه همون رو اول اطلاع میدادم

به شماها هم حق میدم نمیشناسین من 

من اصلا تو فکرمم نمیتونم مال حروم و تصور کنم خواهش میکنم گزارش بزنین

عزیزم شما از وقتی اون تاپیک رو دیدی برای این که اون خانم خیالش راحت بشه چی بهش گفتین؟

تاپیک رو حذف نمیکنم تو همون تاپیک قرار بذارین پول رو بهشون برگردونین و باهاشون حرف بزنین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

من از صبح دارم تو نی نی سایت بهش پیام میدم آفلاینه بخدا ایدی اینستاشو حفظ نبودم پیداش نکردم وگرنه هم ...

تاپیکش رو گزارش نزنین که حذف نشه و همون جا بهشون بگین پولش رو میدین و خیالشون رو راحت کنین

من از صبح دارم تو نی نی سایت بهش پیام میدم آفلاینه بخدا ایدی اینستاشو حفظ نبودم پیداش نکردم وگرنه هم ...

این تاپیک حذف بشه دوباره میزنه شما تا وقتی باهاشون حرف نزدین نمیشه تاپیک رو حذف کرد ایشون پولشون رو از دست دادن من تاپیکشم ببندم؟

عزیزم شما از وقتی اون تاپیک رو دیدی برای این که اون خانم خیالش راحت بشه چی بهش گفتین؟ تاپیک رو حذف ...

شما امتظار دارین بعد از اون همه فحش و بی احترامی من معذرت هم بخوام اشکالی نداره شما رو هم به خدا واگذار میکنم در ضمن من پولی قرار نیست بدم فقط بستشونو پست میکنم همین واقعا تعجب میکنم ازتون

باریکلا به فهم شما 

اینا همه حق الناسه

عزیزم شما از وقتی اون تاپیک رو دیدی برای این که اون خانم خیالش راحت بشه چی بهش گفتین؟ تاپیک رو حذف ...

چرا دارین اینطور رفتار میکنین وقتی منو نمیشناسین؟من الان بسته ایشونو خیلی وقته نگه داشتم ولی وقتی نه ادرسی دارم نه تلفنی کجا بفرستم تورو قسم به ابروی فاطمه زهرا پاک کنین من به خدا خانواده دارم شوهر دارم این اولین باره همچین تهمتی بهم زده شده.اصلا شما از کجا میدونین ایشون ب من پول واریز کردن فیشی دیدین؟من هنوزم شک دارم.کاری نکنین که بهدا شما دنبال حلالیت از من باشین.اون دنیا خیلی خیلی سخته سختتر از اونی که فکرشو بکنین ما بابت همه اعمال و حرفامون بازخواست میشیم
دیگه حرفی ندارم

چرا دارین اینطور رفتار میکنین وقتی منو نمیشناسین؟من الان بسته ایشونو خیلی وقته نگه داشتم ولی وقتی نه ...

من این تاپیک رو میبندم به ایشون میگم فیش رو به من بدن و شما هم فیش رو بگیرین ازشون سه روز هم به شما فرصت میدم ولی بعدش اگر بسته رو نفرستین ایشون اجازه دارن هر تاپیکی برای شما بزنن