2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه اسهال بشه بزار ماه بعد ارد برنج حساسیت زا نیست امامیوه بهتره احتیاط کنی

میتونم با اب مرغ و برنج در حد ارد شده براش سوپ درست کنم؟

مامانم یه بار بهش داده من نبودم😐

میتونم با اب مرغ و برنج در حد ارد شده براش سوپ درست کنم؟ مامانم یه بار بهش داده من نبودم😐

دیگه اره سوپ واینا ک روی کارتشم هست میشه بدی اما اول همه چیزشو کم کم امتحان کن ب مشکلات گوارشی دچارنشه

خدایا شکرت
واقعا ؟ پسر من همینجوریشم شکمش دیر کار میکنه

پوره هویچ ما اینطوریه ک هویچو اب پز میکنیم له ک اینطوری یبوست زاس

یبوست بچت از برنجه.مگه توش کره یا روعن زیتون نمیزنی؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

حریره بادوم ، فرنی ، لعاب برنج اوایل بده ، بعد هویج خالی که خیلی غذای کاملی نیست اسهال ایجاد میکنه‌ ،یه ران مرغ رو با یه پیاز  بپز بعد یه قاشق برنج بریز توش ، پیازش رو در بیار بعد میکس کن بهش بدن اون هم اول دو سه قاشق، دو سه روز بعد سیب زمینی هم اضافه کن ، دو سه روز بعد هویج اضافه کن ، و تا آخر ماه همین ها رو بده ، از ماه بعد عدس میشه داد، ماهیچه رو شروع میکنی و لوبیا سبز ، تا چند ماه میکس بده بعدا له شده بهش بده

مرغ برا سوپ بچه رو با  پیاز اب پز کنم؟ بد نیست؟

نه چه بدی ! بوی ضحم رو میگیره، ولی خود پیاز رو بنداز بیرون، البته من چند ثانیه مرغ رو تو آب جوش میندازم لرت اون خارج میشه بعد آب رو خالی میکنم دوباره آب میریزم، با یه پیاز درسته که بعدا درش میارم، از اول میکس کنی بچه اشتهاش باز میشه