2777
2789
عنوان

بچه ها با فیلیمو اینترنت کم میشه؟

1166 بازدید | 8 پست

روبیکا چی؟

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فيليمو رو اگه نت اون شركتهايي كه خودش تو سايتش اعلام كرده داشته باشي حجم كم نميشه فقط اشتراك ماهانه فيليمو رو ميدي ولي اگر سرويس اينترنتت از اون شركتها نباشه حجم كم ميشه

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream 
اگر اکانت یک ماهه بخرید نه کم نمیشه (فیلیمو)

علاوه بر اكانت كه بايد خريد بايد از شركتهايي كه با فيليمو قرارداد دارن اينترنت داشته باشيد مثل شاتل و داتك و فن آوا ....

Legend says  When you can'tsleep at night,It's because you're awake in someone else's dream 

اهان

مرسی بچه ها

روز اول که دل من به تمنای تو پر زد...چو کبوتر لب بام تو نشستم... تو به من سنگ زدی... من نه رمیدم نه گسستم... باز گفتم که تو صیادی و من آهوی دشتم تا به دام تو درافتم همه جا گشتم و گشتم... یه صلوات واسه حاجت دلم میفرستین❤
نه من ایرانسل داشتم‌

https://www.filimo.com/freebandwidth 

اينجا رو ببينيد گفته كه براي كدوم شركتها حجم مصرف نميشه همراه اول هم جزوشونه اما يه كم كه بريد پايين براي ايرانسل نوشته نيم بها