2821
2789
وقتی میگن کتاب بخونین اثر داره-حرف بزنین باهاش اثر داره- ناراحتی و غم و غصه نداشته باشین اثر داره و ...

حرف زدن واسه اینه که صدای مادر و میشنوه

غم و غصه باعث ترشح هورمونی تو بدن مادر میشه که رو جنین اثر میذاره.. دیدن فیلم باعث تحریک مادر میشه، ولی آیا این تحریک شدن رو مغز و احساسات جنین تأثیر میذاره؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!! 

🖤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

حرف زدن واسه اینه که صدای مادر و میشنوه غم و غصه باعث ترشح هورمونی تو بدن مادر میشه که رو جنین اثر ...

بنظر منم چیز خوبی نیست که .نمیدونم ادم خودشم تو اون لحظه تصور میکنه میگه وای نکنه رو بچم اثر منفی بزاره ...خب چرا عاقل کند کاری که بازد ارد پشیمانی ....بنظرم انجام نده بهتره به عذاب وجدانو نگرانی بعدش نمی ارزه حالا جدای از چیزیکه دین میگه که دیدنش عین انجام دادنشه

ببین از نفس کشیدن مادر تا الی آخر همه چی همه چی روی جنین اثر داره 

چرا میگن با وضو باشید و قرآن بخونید و توی بارداری تا میتونی گناه نکنید چون خیلی اثر داره

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹
وقتی میگن کتاب بخونین اثر داره-حرف بزنین باهاش اثر داره- ناراحتی و غم و غصه نداشته باشین اثر داره و ...

فی الواقع اثرگذار است😆

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

خیلی سال پیش ژاپنیها روی این تحقیق کردند من دبیرستانی بودم معلممون گفته بود. دوران بارداری به مادره نشون دادند بچه هه بعد از سالها فیلمها رو نشونش دادند بقیه رو تعریف میکرد بچه هم دیگه خوب از آب در  نیامد. شاید ندونید اما دیدن زیاد این فیلمها یک نوع اعتیاد هست.

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
خب مادر توی رابطه با شوهر هم تحریک میشه و ارضا و ...اون پس چی؟

پس چی؟! 🤔متوجه سوالت نشدم

خب تحریک بشه و به ارگاسم برسه مشکلی نداره که

فقط واسه کسایی که استراحت مطلق هستن خوب نیست

دهانه رحم شل میشه

🖤