مومشکی مدیر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1957 عنوان اگه شیر ندم ممکنه شیرم خشک بشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 40 پست بچه ها من پسرم نه ماهشه ودوتا دندون دراورده یکی از سینه هام زخم شده..و قرمزه نوک سینم.وخشکی زده.گاهی خون میاد😫اگه تا خوب شدنش فقط ازون یکی شیر بدم ممکنه شیر اون سینه زخمیم خشک بشه؟خیلی ازین خشک شدنش میترسم 1397/09/15 | 15:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مومشکی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1957 هیچ چیز مثل روغن زیتون نیس گلم خودم١٣ روزه زایمان کردم هفته اول با گریه و داد شیر میدادمش سر سینت ... واقعا؟لامصب ندارمباید بخرم
توت۰فرنگی عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 3099 امروز میگم شوهرم بره بخره.. بهش میگم برو بخر میگه پماد بزنی ممکنه باز دوباره زخم شه😫 خب بازم هم زخم شد پماده بزن تا زود خوب بشه 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
پوناالالبب عضویت: 1397/05/28 تعداد پست: 1399 واقعا؟ لامصب ندارم باید بخرم کرم شقاق سینه زدم تائیری نداش همون روغن زیتون خوبه بخر
مومشکی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1957 خب بازم هم زخم شد پماده بزن تا زود خوب بشه اره خیلی دردناکهباید بزنممیترسم خشک شع
مومشکی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1957 کرم شقاق سینه زدم تائیری نداش همون روغن زیتون خوبه بخر باشه اونم میخرم
توت۰فرنگی عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 3099 اره خیلی دردناکه باید بزنم میترسم خشک شع خشک میشه اگرم فقط از یه سینه شیر بدی، سینه هات نا متقارن میشه! یعنی یکیش کوچیک یکیش بزرگ 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
مومشکی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1957 خشک میشه اگرم فقط از یه سینه شیر بدی، سینه هات نا متقارن میشه! یعنی یکیش کوچیک یکیش بزرگ اره دیروز شب تا صبح ندادم ازشصبح دیدم تو لباسم چقد بد واستادهبزرگ وکوچیکهدگه ترسیدم رفتم شیر دادم ازونو همه موهامو کندم از درد😫😫😫😁😁😱😱
توت۰فرنگی عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 3099 اره دیروز شب تا صبح ندادم ازش صبح دیدم تو لباسم چقد بد واستاده بزرگ وکوچیکه دگه ارسیدم رفتم شیر د ... کاش تا خوب بشه با شیر دوش فقط همون سینه رو بدوشی و با یه لیوان کوچولو بهش بدی! 🤔 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان💕 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💕این هم نفسی، چه حس و حالی دارد💕در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
مومشکی مدیر استارتر عضویت: 1397/02/24 تعداد پست: 1957 کاش تا خوب بشه با شیر دوش فقط همون سینه رو بدوشی و با یه لیوان کوچولو بهش بدی! 🤔 اتفاقا دیشب دوشیدم با شیر دوشفشار اومد بهش خون زد بیرون😫با دست فشار میدم میریزم تو لیوان بهش میدم
پروانم عضویت: 1397/09/08 تعداد پست: 3503 واقعا؟ اون سینه دیگتون خشک نشد؟ ازشماهم زخم شده بود؟ نه ولی کم شده بود ..راه دستم نبود خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …