2777
2789
عنوان

اگه شیر ندم ممکنه شیرم خشک بشه؟

347 بازدید | 40 پست

بچه ها من پسرم نه ماهشه ودوتا دندون دراورده یکی از سینه هام زخم شده..و قرمزه نوک سینم.وخشکی زده.گاهی خون میاد😫

اگه تا خوب شدنش فقط ازون یکی شیر بدم 

ممکنه شیر اون سینه زخمیم خشک بشه؟

خیلی ازین خشک شدنش میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم سینم زخم بود رفتم داروخونه یه کرم دادن بهم منظورم کرم ضد شقاق نیست ها رفتم به دکتر داروساز داروخونه که خانم بود مشکلم رو گفتم گفت مواظب باش عفونت نکنه یه کرم هم داد که خیلی موثر بود و سینمو خوب کرد فقط باید قبل از شیر دادن حتما میشستمش چون برای بچه مضر بود 

پسرم همه زندگیمه  
عزیزم منم سینم زخم بود رفتم داروخونه یه کرم دادن بهم منظورم کرم ضد شقاق نیست ها رفتم به دکتر داروساز ...

اسم کرمت یادت نیس؟

من دوستم گف روغن خوبه بزن

بهش روغن نباتی میزنم

میدوشم تو لیوان بهش میدم بازم ممکنه با دوشیدن شیرم خشک شه؟

نه بدوشی شیرت خشک نمیشه . من یه هفته از سینه چپم شیر ندادم زخم بود پوست روش کنده شده بود گوشت قرمزش مشخص بود البته بچه من کوچیک بود یک ماهش هم نشده بود . بعدا تو گرفتن سینه دچار مشکل نشدم 

پسرم همه زندگیمه  
آره خشک میشه تند تند چرب کن تابیشترزخم نشه سرش بگیره نمتونی شیر بدی شیرتم خشک میشه سینه دردناک

الان تند تند با شیر خودم خیسش میکنم

و تو لیوان میدوشم بهش میدم

اخه خیلی درد داره وقتی میخوره😫

دیشب خون اومد ازش

نه بدوشی شیرت خشک نمیشه . من یه هفته از سینه چپم شیر ندادم زخم بود پوست روش کنده شده بود گوشت قرمزش ...

خداروشکر عزیزم

من ازهمیناش مبترسم ندم یا شیرم خشک شه یا نگیره دگه