2777
2789
عنوان

چرا بارداری ها اینجوری شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 63 پست
منم اینجوری شدم بخدا اصلا حس خوبی ندارم اصلا خوشحال نیستم همش نگران سقطم همش میگم نکنه بچه چیزیش بشه ...

نگران نباش  به این چیزام فکر نکن به هرچی فکر کنی دور از جون میکشونی به سمت خودت اهنگای ارامش بخش گوش بده ذهنتو خالی کن با بچت حرف بزن قران بخون تا اروم شی ذکر بگو اصلا به اون چیزی که نمیخوام دوباره اسمشو ببرم فکر نکن به زایمان راحت به یه بارداری قشنگ فکر کن  حستو تعغییر بده 

استرس داشته باشیدتوبارداری بعداکلی روبچه تاثیرمنفی میزاره.منکه حامله بودم انگارنه انگارماشین داشتیم ولی ۳ماه تابستون باموتورکلی دورمیزدم رفتیم شمال ۶ماهه بودم میرفتم دریااصلایه بارنشدبگم وای حرکاتش کم شدزیادشدفقط میخوردم ومیگشتم ولذت میبردم چون همه بهم توجه میکردن حاملگی راحتی داشتم چون بدنم ارامش داشت وخیلی صلوات میفرستادم شایدروزی ۲۰۰تایه دورقرآن خوندم وکلی دعاکه بچم هوشش زیادشه وخدانی نی موحفظ کنه ودراخرهمونی شدکه خودم میخواستم اطرافیان هرچی میگفتن بی اعتنابودم باادمای منفی نگرکلاکات بودم تاچندماه فقط ایناروگفتم بدونیدکه به جای استرس الکی یکم قران وصلوات بفرسیدباعث میشه بچه ای زیبابدنیابیارید🤗🤗🤗🤗🤗

باهم مهربان باشیم شایدفردانباشیم....😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم اگر میخای کمتر استرس بگیری کمتر بیا نی نی سایت اینجا همه یا بچه سقط کردن یا بچه دارنمیشن ادم د ...

آره بخدا

دقیقا دیشب یکی بود رفته بود عربالگری ۱۲ هفته و فهمیده بود بچه اش تو هفته ۹ مرده

هیچ علائمی هم نداشت☹☹☹

هفته ۸ رفتم سونو قلب گفت یه هفته رشدش کمتره ولی همه چیز طبیعیه و نگران نباش برو هفته دیگه بیا برای ص ...

منم همینجوریم تازه به حساب پریود الان باید ده هفته باشم ولی رشد نکرده امروز دو ساعت نشستم زیر بارون و گریه کردم ..فکر نمیکنم دیگه هیچوقت حالم خوب شه

دو سقط و یک دنیا حسرت و دلم که هرگز آرام نخواهد شد...
شوهرم که دیوونه شده میگه بس کن بابا  این طوری بخوای حساب کنی بعد تولد هم هر لحظه ممکنه یه اتف ...

راست میگه اروم باش استرس نداشته باش همه رو بریز دور چکار کنیم غیر از ارامش چی میتونیم به خودمون بدیم با این اوضاع به چیزای خوب فکر کن که ایشالله همونام برات اتفاق بیفته عزیزم 

منم تا سونو ان تی اصلا نرفتم واسه شنیدن صدای قلبش... چون سونوی ضروری نیست...فقط استرس بیخود میده به ...

آخه عزیزم اگه ریلکس باشی خوبه ولی وقتی استرس داری میگی بذار برم حداقل آروم بشم

عزیزم از این موردا هست پیش میاد دیگهدقرار نیست هر دفعه همین اتفاق واست بیفته...دکترم که رفتی خدا روش ...

ممنونم عزیزم

واقعا بیشتر از هر چیزی به آرامش احتیاج دارم

امیدوارم بتونم خودمو آروم کنم

منم اینجوری شدم بخدا اصلا حس خوبی ندارم اصلا خوشحال نیستم همش نگران سقطم همش میگم نکنه بچه چیزیش بشه ...

وای دقیقا مثل منی

همش میگم دیگه نمیرم

باز نمیکنم ولی دور از جونت آدم نمیشم

بازم میرم

من همه علایم بارداری رو دارم تهوع ..گرسنگی و ..حتی یه ذره لکه بینی یا درد ندارم ..به حساب سونوی قبلی ...

منم علائمم قطع شده بود

ولی میگن ربطی به علائم نداره

نگران نباش انشالله دفعه بعد یه بارداری راحت رو تجربه میکنی

استرس داشته باشیدتوبارداری بعداکلی روبچه تاثیرمنفی میزاره.منکه حامله بودم انگارنه انگارماشین داشتیم ...

ممنونم عزیزم از حرفهای قشنگت

حتما سعی خودمو میکنم

منم همینجوریم تازه به حساب پریود الان باید ده هفته باشم ولی رشد نکرده امروز دو ساعت نشستم زیر بارون ...

عزیزززممم کاملا درکت میکنم منم همین حسها رو داشتم افسردگی گرفته بودم

ولی نگران نباش بارداری پوچ فقط یه بار اتفاق میفته

راست میگه اروم باش استرس نداشته باش همه رو بریز دور چکار کنیم غیر از ارامش چی میتونیم به خودمون بدیم ...

چشم عزیزم

سعی خودمو میکنم

واقعا باید یه تصمیم جدی بگیرم و دیگه نیام تو سایت